AmaTur: Turneu A "Aniversare 7 ani cu Top Tenis Arena", București - 16.09.2017 și 17.09.2017

O mare realizare pentru Romania....poate acum vom vedea si primul strop de beton/ciment, mortar ce vreti la baza unei polivalente in București in care sa se poata antrena si juca. Eu unul m-as multumi, in loc de polivalenta si cu o autostrada pana la Bistrița sau macar pana la Buzău...

Domn' profesor, se construiau multe polivalente cu banii furati de "baietii destepti" din politica noastra. Din pacate in acest sport nu o sa vezi ca se va investi vreodata, chiar daca semnalul dat astazi de fetele noastre a fost unul covarsitor...
Felicitari fetelor noastre, antrenorilor si tuturor celor care au contribuit la acest mare succes!!

Turneul nostru de astazi a fost unul frumos si foarte reusit. Felicitari Corneliu Dena pt. calitatile tehnice de care dai dovada si felicitari Teodor Ursu pt. implicarea in desfasurarea turneului.
Este nevoie bineinteles de persoane tinere cu initiativa si dedicatie pentru buna desfasurare a competitiilor de acest gen...

O seara frumoasa tuturor!

- FELICITARI TUTUROR... - PARTICIPANTILOR... - ORGANIZATORILOR... - SI MAI ALES "EROILOR ZILEI" - CASTIGATORII DE LA OPEN SI ELITE 👏 👍 👏

- Dupa doua zile de "Maraton"...
- Castigatorii s-au cernut si au reusit sa ajunga la final... 👏
- ceilalti jucatori inca mai oscileaza intre "a savura victoriile avute" si a fi suparati pe meciurile pierdute
- organizatorii respira usurati ca vacarmul s-a potolit si turneul s-a terminat bine...

- Meciurile au fost tari... - surprizele au fost mari... - "... ca asa e in tenis"...

- Bine ca meciurile din Amatur nu sunt puse la " Pariuri Sportive"... ca as fi pierdut banii... :lolno::crazy::lol:

- Poate din prea mult drag fata de anumiti jucatori... mi-as fi dorit si am sperat ca se vor apropia mai mult de locurile fruntase dar... asta e... de aia e frumos tenisul ...ca se poate intampla orice...

- Ma bucur pentru ei si ii felicit - pentru "cat" au reusit sa faca... si pentru "unde" au reusit sa ajunga...

- **************** - Sarbu Dan - Iancu George - Gherasim Iulian - Dumitrescu Cornel - Potarniche Bianca - Dan Petrov - Demeny Zoltan - Antal Denes - Voin Doru - Leolea Andrei - Panea Ovidiu... sunt cativa dintr-o lista mai mare

- Dincolo de valoarea sportiva sunt convins ca "Norocul si Sansa Momentului" au facut parte din scor la anumite meciuri... :think: 👼 :evil: :shock: :lol: :lol:

- SA NE VEDEM SANATOSI SI DORNICI DE MECIURI FRUMOASE LA URMATOARELE TURNEE 👍 👏

Felicitari organizatorilor pentru efortul depus, sa organizezi doua concursuri de top în doua zile este foarte greu!
Felicitări Răzvan! Ma bucur pentru tine, pentru performanta de astăzi și acum când ma uit pe clasament realizez ca a fost mai bine ca am cedat fizic în meciul nostru eliminatoriu pentru ca dacă ar fi fost sa câștig sigur nu as mai fi avut forța necesara sa merg mai departe. Foarte obositor pentru mine acest concurs având în vedere distanta de la care am venit, dar m-am bucurat de tenis și am legat noi prietenii.
Ma bucur ca am reușit sa fiu prezent la Top Tenis Arena la aniversarea de 7 ani.
Succes mai departe tuturor!

Felicitari organizatorilor pentru efortul depus, sa organizezi doua concursuri de top în doua zile este foarte greu!
Felicitări Răzvan! Ma bucur pentru tine, pentru performanta de astăzi și acum când ma uit pe clasament realizez ca a fost mai bine ca am cedat fizic în meciul nostru eliminatoriu pentru ca dacă ar fi fost sa câștig sigur nu as mai fi avut forța necesara sa merg mai departe. Foarte obositor pentru mine acest concurs având în vedere distanta de la care am venit, dar m-am bucurat de tenis și am legat noi prietenii.
Ma bucur ca am reușit sa fiu prezent la Top Tenis Arena la aniversarea de 7 ani.
Succes mai departe tuturor!

Multumesc pentru felicitari ! Intr-adevar a fost obositor, fost foarte obositor si pentru mine, au urmat 4 meciuri f grele, in care daca lasa-i putin nivelul mai moale si nu erai in permanenta atent ,te costa meciul.

As dori sa adresez si eu cateva cuvinte publicului larg.
In primul rand, felicitari Top Tenis Arena, pentru o gazduire calduroasa. Sa auzim de o aniversare de 17 ani, de 27 ani. Mult spor!
Felicitari lui Dena Cornel, o organizare reusita, in ciuda amplitudinii acestui turneu, si a numarului colosal de participanti. Mult succes in continuare la turnee, Domnul Cornel!
Felicitari castigatorilor a celor 4 categorii, multe surprize in toate etapele turneului, Felicitari Lazar Ion!, Felicitari Belinsca Romeo!, Felicitari viitorilor reprezentanti ai tenisului de masa romanesc, Horia Ursut si Oprea Luca! Viitorul va asteapta! Felicitari domnului Enciu Alexandru! Consecvent pe podium! Felicitari Razvan Rosioara! Ai avut un traseu destul de dificil de parcurs, dar ai reusit pana la capat! Felicitari Badulescu Mario! Campion de 2 ori consecutiv! Tot asa!
Si nu in ultimul rand, Felicitari bineinteles domnisoarei LAURA GHEORGHIU, o jucatoare de exceptie, o finala excelenta, cu emotii, a stiut sa si piarda, asta inseamna fair-play, puteai mai mult, oboseala si-a spus cuvantul. Toata sustinerea mea pe tot parcursul tau in acest sport, Laura!!!
Felicitari si domnului fotograf Daniel, care a binevoit sa imortalizeze cateva momente cheie in aceste 2 zile. Numai poze reusite! Multumim Frumos!
De asemenea, aprecieri deosebite si celorlalti participanti, imi cer scuze pentru ca i-am lasat in anonimat, insa cu totii ati dat tot ce ati putut, cu totii ati ajutat la mentinerea unui ambient primitor si sportiv.
Astept cu nerabdare urmatorul turneu, sa ne revedem cu forte noi, sper sa nu mai existe factori perturbatori, in concluzie, un weekend reusit, sa ne auzim cu bine la urmatorul concurs.
O seara minunata va doresc tuturor si o saptamana usoara!

Care " numai poze reusite"? Ce am vazut pe FB erau.. foarte reușite. Numai poze reușite.

Trimis de pe al meu SM-J530F folosind Tapatalk

Mi-a parut foarte rau sa mergem pana in București si sa fim in gr.inferioare cu colegul meu de antrenament!!!

La Elite, d-nul organizator tehnic a modificat gr. 1 si gr. 2 schimbandu-l pe Ceacarascu cu Iancu tocmai ca sa nu fie in aceeasi grupa cu Enciu.
In mod normal trebuia sa fie aceeasi regula pentru toti.

Cred ca d-nul Dena nu este pregatit sa fie organizator tehnic din moment ce nu a putut sa gestioneze situatia. Ajutorul lui, Ursu, cu atat mai mult.

La Elite, d-nul organizator tehnic a modificat gr. 1 si gr. 2 schimbandu-l pe Ceacarascu cu Iancu tocmai ca sa nu fie in aceeasi grupa cu Enciu.
In mod normal trebuia sa fie aceeasi regula pentru toti.

Cred ca d-nul Dena nu este pregatit sa fie organizator tehnic din moment ce nu a putut sa gestioneze situatia. Ajutorul lui, Ursu, cu atat mai mult.

Tu ai fost pregatit,ce dreac Costi adica tu nu mai sti ce gafe ai facut pe vremuri.
Cind te-ai trezit si tu prima data organizator la butoane a fost Mihai Vrinceanu ca tu nu prea le aveai cu pianu si cind te-ai suparat pe el ti-ai prins crengutele si ai gafat-o
cu Sanitaru si cu nea Adrian de te-au exmatriculat.
:geek::)

Nu vreau sa ma cert cu nimeni, eu nu tin sa organizez turnee in București. Am facut-o la cerinta unor jucatori respectiv administratorul salii. Cine isi imagineaza ca este vreo placere sa pierzi ore bune in fata calculatorului cu doua saptamani inainte de turneu, sa fii cu ochii cat cepele sa nu iti scape vreounu sau sa il bagi la vreo categorie gresita, sa pierzi o Sambata speriat sa nu se strice Excel-ul si sa ma ia lumea la suturi ca a venit tocmai de la Brașov si i-am stricat eu ziua, ei bine se inseala, este foarte greu. Stiu ca Costi tinea niste turnee reusite pe vremea cand avea sala, poate va tine el turnee impreuna cu baietii lui de acum inainte.

Tu ai fost pregatit,ce dreac Costi adica tu nu mai sti ce gafe ai facut pe vremuri.
Cind te-ai trezit si tu prima data organizator la butoane a fost Mihai Vrinceanu ca tu nu prea le aveai cu pianu si cind te-ai suparat pe el ti-ai prins crengutele si ai gafat-o
cu Sanitaru si cu nea Adrian de te-au exmatriculat.
:geek::)

Aceeasi greseala au facut-o si altii si nu au platit, au ramas in continuare organizatori. Eu incurcam, tulburam apele.
in rest, aceleasi minciuni securiste marca Dantim.

Go fight, sau mai bine mars la loc!

Sugi strimfii sereistule:shh::)

Cu fata vinetiu-albastra ai venit
Si m-am speriat, dar n-am murit
Insa mi-am pus o intrebare
Tu te-ai jucat cu strumfii oare?
Ai inceput cu aberatii:
Prostii, minciuni si altercatii
Si mi-am mai pus o intrebare
Asta e prost cumva de moare?

Furtuna din BUCURESTI cred ca te-a afectat doar pe tine Timpitule.
Vorba aia nu te pune cu prostu ca nu mai scapi de el si are si mintea odihnita.
Credeam ca ai te-ai vindecat dar..............de ANDO.
Te salut Motorila ca alfel nu mai scap de tine ciudatule:rolleyes:;)

Va rog sa incetati cu acuzele. Se pot aduce critici constructive, daca e cazul, si folosind un limbaj civilizat.

Grupele restante la Open, macar sa mai scad din numarul celor la care le-am stricat ziua de Duminica.

Grupe superioare Open

Gr.superioara nr. 1
Nume si prenumeLocalitate
1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
1ON HOBUCURESTI
0-3​
3-2​