Ce stiu aia acolo, pentru un anumit nivel, stim si noi in tara.
Avem destui antrenori foarte capabili.
Doar ca au o tara mai frumoasa si mai numeroasa
Sunt convins ca doua saptamani de antrenament acolo ar echivala cu cel putin jumatate de an de antrenament la noi in tara

in ceea ce priveste perfectionarea loviturilor
Perfecta dreptate ii dau lui Cristi
Pai nu e mai ieftin sa-ti iei concediu (oricum iti iei, nu?) si sa faci 6 ore de antrenament pe zi acasa? Si daca chiar vrei sa tragi, sunt sigur ca vor fi si antrenori sa te ajute sa progresezi. Oricum, vorba lui Cristi, despre ce nivel vorbim? De la genunchiul broastei sa cresti la soldul broastei sau unde?
Ma rog, daca e vreunul interesat serios de oferta aia, fac pariu ca daca faceti antrenament cu unul ca nea Vasile Fodoran si insistati sa traga tare cate 6 ore pe zi, as zice sa dati banii inainte, ca nu prindeti a doua saptamana.
Parerea mea.
Nu cred ca acestea natie suprema in tenisul de masa ar avea si antrenori care sa practice magie, in 2 sapt sa te scoata jucator.
Ce cred eu, ca in acele 2 sapt, o vacanta frumoasa ce-i drept, dar ce tine de tenisul de masa, cel mai si cel mai mult, conteaza omul; sunt oameni care se pot antrena 2 sapt in China si sa fie la fel sau doar un pic mai buni, dar nu cu mult si cu doar cu cateva notiuni vizuale, iar in acelasi timp mai sunt si oameni care se pot antrena aici in Romania 2 sapt si pot fi mai buni ca cei care s-ar antrena acelasi interval acolo.
Tine foarte mult si ce mana ai.
Conteaza ce-i drept foarte mult cine te antreneza, dar cel mai si cel mai mult conteazi tu, cel care te antrenezi.
Ca sa raman la subiect, eu unul daca as avea bani m-as duce, dar nu pentru acele antremanete si pentru mancare, traditie etc si la final si tenis