dado_daniel
senior
Semne bune anul are! An de criza! Deci avem primul concurs A al anului cu taxa de 45 lei(mancare inclusa). Un record pt. Amatur. Sunt curios daca se va urma acest traseu si de catre ceilalti organizatori.Eu cred ca nu.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Semne bune anul are! An de criza! Deci avem primul concurs A al anului cu taxa de 45 lei(mancare inclusa). Un record pt. Amatur. Sunt curios daca se va urma acest traseu si de catre ceilalti organizatori.Eu cred ca nu.
Valentin cu caldura chiar nu putem face nimic, daca ii pana acolo faci cum a zis shuni, daca nu ii bine nici atunci: resou de acasa + prelungitor pt curent ca la noi ii scump. Iar in legatura cu 35 taxa de participare nu vreti sa veniti voi si sa organizati turneu sa vedeti cat de usor ii???? sau vreti sa va pun mesele afara sau sa jucati pe bezna????!!! Intreb doar???!!!
inainte de a veni la sala beti vreo 200 ml de tuica de pruna si se rezolva cu caldura din sala.
Nu vreau sa fiu rau cu absolut nimeni..... dar ... nu eu sunt acela care a stabilit aceasta taxa, nu am nici un beneficiu ca "organizator" al acestui turneu eu doar vin sa-l ajut pe shuni. Nu am eu nevoie de ajutorul nimanui sau de intructiuni de la x sau de la y in organizarea unui turneu...... Si sincer m-am plictisit de atatea rautati si ironii din partea unor persoane.
Esti cumva BOC al tenisului amatur?Te-a trimis "seful"la inaintare sa tii piept tuturor criticilor si tot tu iei ;in spate;cavalcada necontenita a criticilor cititorilor acestui forum?Unde-ti sunt demnitatea si personalitatea proprie? Apoi nu vezi ca s-au inscris cu tine +celalalt organizator numai 3 persoane la acest concurs de-a lungul a vreo 30 interventii?Anticipez o "finala"intre voi 2 organizatorii.Si apoi daca te-ai plictisit de "rautatile"noastre,da-ti DEMISIA CU DEMNITATE,acum pana nu mai ;incasezi;inca o serie de ironii din partea celor care stiu versurile de inceput ale imnului ROMANIEI.Nu vreau sa fiu rau cu absolut nimeni..... dar ... nu eu sunt acela care a stabilit aceasta taxa, nu am nici un beneficiu ca "organizator" al acestui turneu eu doar vin sa-l ajut pe shuni. Nu am eu nevoie de ajutorul nimanui sau de intructiuni de la x sau de la y in organizarea unui turneu...... Si sincer m-am plictisit de atatea rautati si ironii din partea unor persoane.