Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Idem Iuliu Zedler, Blaj.
Va rog sa nu ma invitati vreodata la turneele din Vint (desi am un respect deosebit pentru Domnul Pralea).
Acest turneu va trebui sa fie unul de casa, nicidecum unul punctat. La un astfel de turneu se fac invitatii scrise, nicidecum la un pretins A.
Nu ati procedat corect !
Desi nu este "nunta" trimit "cinstea" in ... scris.
Imi pare rau ca ati deschis cutia pandorei ! Ati ofensat colegi amaturisti ..
Sunt convins ca dupa aceasta postare multi invitati se vor gandi bine daca vor onara/confirma invitatia.
O seara buna tururor !
Sau macar un clujean la sectiunea open.Nu mai zic de mine care m-am mutat la CLUJ,special sa fiu mai aproape de vinT.
Cu respect il rog pe Domnul profesor Constantin Pralea, organizatorul principal al competitiei si persoana care gireaza aceasta intalnire, sa prezinte in cateva cuvinte criteriile care au stat la baza selectiei invitatilor la acest eveniment.
Am aceasta rugaminte pentru a evita suspiciunile deja exprimate public in topic si privat intre organizatorii din intreaga tara, privind restrictionarea masiva a inscrierilor si evitarea deliberata a unuia din drepturile esentiale din comunitatea Amatur: dreptul de inscriere libera, fara discriminare.