ANULAT ANULAT - TURNEU A – Cupa de VINt – Editia a II-a 17.12.2016 Vintu de Jos -Alba Iulia

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Topicul se va inchide in curand, astept mesajul oficial al domnului Pralea ... deci va rog sa nu mai postati inscrieri, confirmari sau retrageri ... as spune si discutii, dar astea-s la libera alegere a fiecaruia.

Am aflat cine sunteti pana la urma si mi-am amintit o intamplare petrecuta la ultimul turneu de la Bistrița:
Sunteti personajul care in impotenta lui tenisistica in jocul cu un copil de 7-8 ani de la Bistrița vazand ca nu face fata a apelat la baloane(baloanele inseamna dupa parerea mea, in afara unui meci demonstrativ, o desconsiderare a adversarului). Copilul fiind sub nivelul mesei trebuia sa sara efectiv pentru a juca mingia. De cateva ori a fost aproape de o accidentare grava. Vi s-a atras atentia ca, copilul risca o accidentare dar ati continuat acelasi joc parsiv. SA VA FIE RUSINE!

Analizand toate reactiile jucatorilor dar si a conducerii AmaTur,privind deficientele constatate cu organizarea turneului de la Vint , am decis sa anulez acest turneu si sa-l reprogramez la o data ulterioara, tinand cont de toate sugesttile dumneavoastra.Intentia mea a fost sa fac o serbare sportiv-culturala macar ca la prima editie. Imi cer inca odata mii de scuze celor pe care i-am dezamagit si pe cei care-i dezamagesc cu anularea dar,consider ca e cea mai buna solutie.Va doresc multa sanatate la toti si SARBATORI FERICITE !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus