anunt despre problemele forumului

• Autor subiect Autor subiect Clau- user banat
  • Dată creare Dată creare
Cu placere. Multumirile la masa de joc la viitorul concurs de la Bistrița :D .

am solicitat si eu detalii despre contul meu vechi, george, c-ta cu care nu am reusit sa ma mai autentific. nu am primit raspuns... de aceea am fost nevoit sa deschid alt cont. e posibil sa contopiti cele doua conturi (sa raman cu acesta, dar sa preiau istoricul celui anterior) ? multumesc!

Trebuie sa dati mai multe detalii pentru identificare, recomandabil in mesaj privat, despre celelalt cont ca a fiu sigur ca nu e altcineva care doreste acest lucru.

am solicitat si eu detalii despre contul meu vechi, george, c-ta cu care nu am reusit sa ma mai autentific. nu am primit raspuns... de aceea am fost nevoit sa deschid alt cont. e posibil sa contopiti cele doua conturi (sa raman cu acesta, dar sa preiau istoricul celui anterior) ? multumesc!

Cei doi useri au fost contopiti.

Salut. Am si eu o problema pe care am mai semnalat-o prin mesaje private, atat lui Clau, cat si catre Admin. Am acest post deschis (http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?5336-Vand-lemn-si-fete) care de fiecare data cand eu postez in el, nu este ridicat automat la rubrica posturi noi. Acelasi lucru l-am patit si cu un alt post deschis in era vechiului forum, in care pateam la fel. Fiindca nu-l puteam ridica, l-am deschis pe acesta, aflat in discutie, dar din pacate si la acesta patesc la fel. Va rog sa ma ajutati, ca macar la alte anunturi postate sa nu mi se intample la fel. Astept raspuns aici daca la mesajele private trimise nu am primit. Va multumesc. Lucian Dumitrache (lucian dumi).
---------- Post added 31 ian 11 at 20:12 ----------
Nicican am postat problema de mai sus, acest topic nu a aparut la rubrica posturi noi.

Am explicat si pe privat si va mai explic inca o data si aici:
La "Posturi noi" apar mesajele necitite de userul curent.
Fiecare poate sa aiba acolo un numar diferit de mesaje necitite. Poate eu nu am citit 8 mesaje, inseamna ca acolo o sa am acele 8 mesaje necitite de mine pe forum.
Altcineva poate a citit toate mesajele si atunci nu o sa aiba acolo nici un mesaj nou (nici un POST NOU).
Daca creez un Anunt, probabil ca o sa fiu eu primul care o sa-l citesc si automat nu o sa-mi apara la "Posturi noi". Deoarece l-am citit deja. Dar cu siguranta o sa apara ca si "Post nou" la ceilalti utilizatori. Asta pana cand o sa-l citeasca si atunci o sa dispara de acolo pentru toti cei care l-au citit.

Deci: Posturi noi=posturi necitite

Back
Sus