jacsonn senior 29 Noi 2024 #41 Damian Mircea Bistrița open Fulop Attila Aiud open Ciobanu Daniel Blaj open
C Creta Bianca Codrut junior 29 Noi 2024 #48 Se înscrie la Hobby Creta Petru din Luna Cj la Elite Marginean Mihai din Luna Cj Trimis de pe al meu LLY-NX1 folosind Tapatalk
Se înscrie la Hobby Creta Petru din Luna Cj la Elite Marginean Mihai din Luna Cj Trimis de pe al meu LLY-NX1 folosind Tapatalk
C Creta Bianca Codrut junior 29 Noi 2024 #50 Se înscrie la Hobby Varga Bianca și Varga Codruț din Luna Cj Trimis de pe al meu LLY-NX1 folosind Tapatalk
Se înscrie la Hobby Varga Bianca și Varga Codruț din Luna Cj Trimis de pe al meu LLY-NX1 folosind Tapatalk
Balazs Imi senior 29 Noi 2024 #51 Balazs Imre Florin Apahida open Tegher Tiberiu Apahida open Cserei Stefan Apahida avansati
Ciuverca Adrian cadet 29 Noi 2024 #54 Se înscrie Ciuverca Adrian Satu Mare categoria Avansați. Ms mult.
AlexandruM senior 29 Noi 2024 #56 Toma Adrian - Sf Gheorghe - Elite Tofeni Ovidiu - Cluj Napoca - Elite
Miklos Ayax senior 29 Noi 2024 #60 Se înscrie Palencsar NICOLAE și Király Florin Elite, Pál Albert - Open toți din Satu Mare