Cine vrea sa ramana strict la stilul bloc, strans langa masa, poate ca ar fi bine sa se orienteze catre noile antispinuri de la dr. Neubauer(Buffalo, Bison) sau der Materialspezialist( Transformer, Megablock), dezvoltate in special pentru adepții acestui stil. Dar atentie, exista voci autorizate care ne avertizează că ceea ce vedem in filmulețele de reclama nu prea „pușcă” cu realitatea, mai exact fetele cu care se joacă nu ar fi identice cu variantele comerciale, fiind create special pentru performanță, iar cine le ia din comerț să se mulțumescă cu ele așa cum sunt. Antispinurile în cauza au intradevăar un spin reversal remarcabil, dar in realitate sunt mai rapide, ...
Sau poate incă blockerii nu au ajuns sa le strunescă așa cum trebuie ???
Foarte adevarat! Am inceput sa joc cu megablock-ul, controlul este foarte bun, blocul bun, dar efectele deranjante nu sunt nici pe departe ca in filmuletul de prezentare!Este nevoie sa treci la un joc ofensiv, pentru ca nu te mai poti astepta, decat prea putin, la gresala adversarului![/QUOTE]
Buna ziua,
pot sa va dau un feedback dupa un joc cu Buffalo si Mega Block(2 luni) si Super Block aproape 10 ani!
1-Cred ca Ahmed Amir, si filmuletul de prezentare al Mega Block este corect! Dar dl. Mihai Vranceanu(postul 16) are dreptate, dar important este ce poti face cu Mega Block!. Eu am jucat cu Mega Block 1,5 mm si am avut exact, ca in filmulet, aceleasi rezultate cu jucatori neexperimentati.
2-Sunt ferm convins, iar rezultatele le si dovedesc, ca Mega block este superior la Super Block, dar daca stii sa scoti in evidenta calitatile acestui Anti Spin!
3-Spinul reversabil este intr-adevar mai mic decat la Super Block cu cat creste grosimea buretelui. De aceea am trecut de la 1,5 mmm la 1.00 mm.
4-Cu cat grosimea buretului este mai mic, creste spinul reversabil, dar sare mai tare din ea. Ce este de facut? Faceti block cu mana moale! Poate si un pic retrasa!
5-Recomand, cu toate ca nu sunt in asentimentul multora, inclusiv Ahmed Amir, folosirea unui lemn combi! Eu folosesc un lemn Re-Impact FH-8; BH-3, achizitionat de la dl. Rares Leorda si pot sa va afirm cu toata certitudinea ca spinul reversabil, cat si viteza la block se apropie de 99% fata de Super Block. Nu fac reclama la Re-Impact! Exista si alte lemne combi pe care le puteti incerca!
6-Dupa ce am jucat atat de mult timp cu Super Block, trecerea la Anti Spin, mai ales ca are burete, cu alt feeling, a fost pentru mine o noua provocare! Multumesc pe aceasta cale dl. Ocsi Kantor si GPopescu(chiar daca suntem fara sira spinarii) ca mi-au facilitat o alta arma, cu mult mai sofisticata, impotriva atacantilor.
Dar dragi colegi, fara antrenament de preferat la un robot, rezultatele satisfacatoare nu vor aparea.
Va doresc mult succes tuturor!