horia senior Înscris 2 Iun 2006 Mesaje 309 Scor reacție 11 Vârstă 49 Locație Ploiești 10 Mar 2009 #1 Salut.Voi fi miercuri si joi in Arad (11 si 12 martie) si ma cam mananca paleta.Se poate juca undeva?
Salut.Voi fi miercuri si joi in Arad (11 si 12 martie) si ma cam mananca paleta.Se poate juca undeva?
S scrappy_coco boboc Înscris 20 Dec 2008 Mesaje 11 Scor reacție 0 Vârstă 31 Locație Arad 17 Apr 2009 #2 Arad Unde se poate juca tenis de masă in Arad? M-am cam saturat de mesele de afara [bate vantul , sunt murdare mesele si sunt multe personaje "dubioase"]
Arad Unde se poate juca tenis de masă in Arad? M-am cam saturat de mesele de afara [bate vantul , sunt murdare mesele si sunt multe personaje "dubioase"]
V vasile fodoran senior Înscris 14 Oct 2006 Mesaje 585 Scor reacție 3 Locație București 17 Apr 2009 #3 Re: Locatii in Arad Re: Locatii in Arad Salut! incearca pe str. Eminescu,la Cristi Doadean si el o sa te indrume unde trebuie.....
Re: Locatii in Arad Re: Locatii in Arad Salut! incearca pe str. Eminescu,la Cristi Doadean si el o sa te indrume unde trebuie.....
S scrappy_coco boboc Înscris 20 Dec 2008 Mesaje 11 Scor reacție 0 Vârstă 31 Locație Arad 18 Apr 2009 #4 Re: Locatii in Arad Re: Locatii in Arad Dragomir Paul a spus: Sau te urci in tren la vagonul cu paturi si ajungind la Galați iti las sala pe mina o saptamina gratuit sa joci in voie dupa pofta inimii ... Click pentru a extinde... La vara , in vacanta s-ar putea sa vin.O sa ma duc saptamana viitoare pe Eminescu sa vad.
Re: Locatii in Arad Re: Locatii in Arad Dragomir Paul a spus: Sau te urci in tren la vagonul cu paturi si ajungind la Galați iti las sala pe mina o saptamina gratuit sa joci in voie dupa pofta inimii ... Click pentru a extinde... La vara , in vacanta s-ar putea sa vin.O sa ma duc saptamana viitoare pe Eminescu sa vad.
A andrey_targoviste cadet Înscris 25 Oct 2008 Mesaje 88 Scor reacție 0 Vârstă 34 Locație Târgoviște 22 Apr 2009 #5 Re: Locatii in Arad Re: Locatii in Arad Stiu eu pe cineva in Arad care joaca tenis de masă.Daca vrei iti dau pm cu id-ul lui.
Re: Locatii in Arad Re: Locatii in Arad Stiu eu pe cineva in Arad care joaca tenis de masă.Daca vrei iti dau pm cu id-ul lui.
M Marianc boboc Înscris 17 Iul 2010 Mesaje 1 Scor reacție 0 Vârstă 44 Locație Arad 17 Iul 2010 #6 Arad Unde este o sala de tenis de masă in Arad?
V vasile fodoran senior Înscris 14 Oct 2006 Mesaje 585 Scor reacție 3 Locație București 17 Iul 2010 #7 Re: Arad pe str.Eminescu,cred ca stie tot Aradu.....
Emil Tudor senior Înscris 25 Noi 2008 Mesaje 1.276 Scor reacție 8 Vârstă 56 Locație Bucharest, Romania 15 Mar 2011 #8 O masa la Activ club - strada Infanteriei - Cartier Subcetate - trebuie programare.
Antal Denes senior Înscris 1 Apr 2009 Mesaje 6.056 Scor reacție 39 Vârstă 66 Locație Brașov, Romania, Romania 16 Mar 2011 #9 Marianc a spus: Unde este o sala de tenis de masă in Arad? Click pentru a extinde... Luati legatura cu dl. Roman Bogdan pe site ori telefonic din Arad .
Marianc a spus: Unde este o sala de tenis de masă in Arad? Click pentru a extinde... Luati legatura cu dl. Roman Bogdan pe site ori telefonic din Arad .