ÎNCHIS Articole tenis de masa / TTMGVSPORT

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
TSP DIAMOND GRID XT

Noul adidas pentru tenis de masă de la TSP , TSP DIAMOND GRID XT LA 259 lei

Noua generatie de fata JOOLA Golden Tango PS :

Vezi atașament 15081
https://ttsport.ro/joola-golden-tango-ps-1333.html

Ideea de bază de a aplica o suprafață superioară lipicioasă unei fețe fabricata în Germania și de a combina acest lucru cu un burete tensor, a fost, de asemenea, implementată în dezvoltarea JOOLA Golden Tango PS . Tehnologia Sticky Rubber (SRT), care a fost deja utilizată cu succes pentru Golden Tango , mărește valorile de efect ale tuturor loviturilor datorită conexiunii excelente a mingii cu suprafața feței . Pentru a adăuga valori de catapulta chiar mai mari la fața , Golden Tango PS a primit un burete cu pori mari de 50 ?. Pe de o parte, mingea este, prin urmare, catapultată mai departe de fața , ceea ce optimizează în mod deosebit performanța atunci când se joacă topspin și pe de altă parte, buretele de culoare roz oferă un feedback excelent, care oferă un control suplimentar în situații dificile de joc.

Sa stiti ca cele mai bune din gama si cele mai apreciate sint cele simple , Donic Blue Fire M1 , cele simple , fara turbo sau JP , asa consider eu si cei cu care mai intretin legaturi in Germania , si la ei tot asa , cele mai bine vindute sint M1 .
Cred ca le gasiti la dl. Gelu de la Donic .

Apreciez....multumesc Vali,tot timpul fair-play vecine.

Bună ziua. Având în vedere faptul că nu se mai fabrică fata xiom yanus df, fata pe care o folosesc de ceva ani pe rever, grosime 1.5, va rog sa imi sugerau o alternativă. Astept răspuns si de la.alti useri care folosesc această fata . Va multumesc.

Trimis de pe al meu SM-J530F folosind Tapatalk

De la Tibhar puteti folosi Super Defence de 1,5 , sau de la Joola , TopSpin C , tot asa de 1.5 .

Cred ca da , lasati un nr. de tel. in privat .

- - - Actualizat - - -

Va supun atentiei o super oferta de la Gewo

Mingii de antrenament Gewo Plastic 40 + , 2 stele , 72 bucati in cutie la numai 110 lei de la 185 lei .

Oferta este valabila pentru stocul actual .

https://ttsport.ro/mingi/gewo-2-star...-pcs-1254.html

De la Tibhar puteti folosi Super Defence de 1,5 , sau de la Joola , TopSpin C , tot asa de 1.5 .
Multumesc, dar Tibhar e.prea.defensiva asa cum ii spune si numele, am dat cu ea iar despre.Joola nu stiu nimic, dar nu se potrivește dacă e la fel ca Tibhar sau Yasaka antipower. Yanusul df este undeva intre acestea si fețele de atac.

Trimis de pe al meu SM-J530F folosind Tapatalk

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus