ÎNCHIS Articole tenis de masa / TTMGVSPORT

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Noul lot de fețe TSP Ventus a sosit , pentru acestea putem pastra pretul din oferta anterioara , 120 lei/buc .
Pentru fețele VICTAS LIMBER si VICTAS STIFF nu putem pastra promotia anterioara dar totusi avem un pret foarte bun la ele , de la 45 euro la 33,33 euro .
La Victas Stiff nu au sosit deocamdata decit cele rosii , asteptam in continuare si pe cele negre.

Va salut.As dori sa stiu daca aveti urmatoarele produse;1)Kokutaku 110 - față de paletă cu zimți medii, cu burete - Sandwich,culoare rosie,ce grosime?2)JOOLA ROLLING PIN-Tub pentru rularea fețelor la lipire care poate fi folosit și ca recipient pentru 6 mingi.3)Mingi de tenis de masă JOOLA Super ball 3 star-albe.Astept un raspuns.Cu respect.REMUS.

Va salut.As dori sa stiu daca aveti urmatoarele produse;1)Kokutaku 110 - față de paletă cu zimți medii, cu burete - Sandwich,culoare rosie,ce grosime?2)JOOLA ROLLING PIN-Tub pentru rularea fețelor la lipire care poate fi folosit și ca recipient pentru 6 mingi.3)Mingi de tenis de masă JOOLA Super ball 3 star-albe.Astept un raspuns.Cu respect.REMUS.

Salut Remy din Romania , da... majoritatea produselor sint in stoc .
Mult mai usor este pe unul din telefoanele din site : www.ttsport.ro
Eu dabia acum am vazut mesajul , scuze .

Ce se intampla cu magazinul? Am incercat si ieri si astazi sa intru dar in loc de welcome dau peste "account suspended". E de durata?

Ce se intampla cu magazinul? Am incercat si ieri si astazi sa intru dar in loc de welcome dau peste "account suspended". E de durata?

Nu , nu este de durata , totusi o sa dureze citeva zile pina reconditionam citeva aspecte din site , site-ul are o problema pe care incercam sa o depistam , se lucreaza in spate la el , imediat ce rezolvam o sa functioneze din nou .

Pe moment pentru comenzi , si comenzi urgente puteti apela cele doua numere de telefon : 0722 468 288 sau 0748 468 288

Multumim pentru intelegere .

ma intereseaza o fata tibhar extra long aveti asa ceva sau puteti aduce ? multumesc !

ma intereseaza masa YASAKA cu fileu daca mai este valabil si niste poze suplim. pe MP.multumesc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus