ÎNCHIS Articole tenis de masa / TTMGVSPORT

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Noul lot de fețe TSP Ventus a sosit , pentru acestea putem pastra pretul din oferta anterioara , 120 lei/buc .
Pentru fețele VICTAS LIMBER si VICTAS STIFF nu putem pastra promotia anterioara dar totusi avem un pret foarte bun la ele , de la 45 euro la 33,33 euro .
La Victas Stiff nu au sosit deocamdata decit cele rosii , asteptam in continuare si pe cele negre.

Va salut.As dori sa stiu daca aveti urmatoarele produse;1)Kokutaku 110 - față de paletă cu zimți medii, cu burete - Sandwich,culoare rosie,ce grosime?2)JOOLA ROLLING PIN-Tub pentru rularea fețelor la lipire care poate fi folosit și ca recipient pentru 6 mingi.3)Mingi de tenis de masă JOOLA Super ball 3 star-albe.Astept un raspuns.Cu respect.REMUS.

Va salut.As dori sa stiu daca aveti urmatoarele produse;1)Kokutaku 110 - față de paletă cu zimți medii, cu burete - Sandwich,culoare rosie,ce grosime?2)JOOLA ROLLING PIN-Tub pentru rularea fețelor la lipire care poate fi folosit și ca recipient pentru 6 mingi.3)Mingi de tenis de masă JOOLA Super ball 3 star-albe.Astept un raspuns.Cu respect.REMUS.

Salut Remy din Romania , da... majoritatea produselor sint in stoc .
Mult mai usor este pe unul din telefoanele din site : www.ttsport.ro
Eu dabia acum am vazut mesajul , scuze .

Ce se intampla cu magazinul? Am incercat si ieri si astazi sa intru dar in loc de welcome dau peste "account suspended". E de durata?

Ce se intampla cu magazinul? Am incercat si ieri si astazi sa intru dar in loc de welcome dau peste "account suspended". E de durata?

Nu , nu este de durata , totusi o sa dureze citeva zile pina reconditionam citeva aspecte din site , site-ul are o problema pe care incercam sa o depistam , se lucreaza in spate la el , imediat ce rezolvam o sa functioneze din nou .

Pe moment pentru comenzi , si comenzi urgente puteti apela cele doua numere de telefon : 0722 468 288 sau 0748 468 288

Multumim pentru intelegere .

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus