Atentiune fumatori !!!

Ca fost fumator inteleg f. bine ambele tabere! Am doi ani de cand am reusit si,intr-adevar , e "simplu si usor" in a te lasa de ele dar asta o poti spune numai dupa ce reusesti...Eu am reusit citind o carte!Sa nu radeti va rog!Pentru cei care vor sa incerce atasez link ...Va urez bafta !
http://ge.tt/8OsmTZD
Multi s au lasat dupa ce au citit cartea,e super!

Nu pot decat sa-i felicit si sa ma bucur ptr.ei!Sper sa fie cat mai multi...

eu la 37 de ani am avut parte de un infarct. stres,tutun si munca. ultima tigara am fumat-o pe 6 iulie 2005. m-am lasat de fumat cu pachetul de tigari sub perna. si asta nu de frica ci mi-am pus ambitia. mai aveam colegi de salon care se duceau la wc si mai fumau cate una. eu am hotarat ca ma las si asa a fost. ca si acum. am zis ca vreau sa slabesc si de la 1 dec anul trecut si pana acum am dat jos 8 kilograme. dupa vreo doi ani, parca ma atragea fumul de tigara. fratele meu mergea cu mine cu masina si desi avea geamul deschis tot mai intra fum inauntru si muream sa fumez una mica. intr-o zi puneam montau mesterii termopane si celalalt frate ma ajuta. intr-o pauza de o tigare ...el. vorbeam... cand, l-au chemat mesterii sa le tina ceva si a lasat tigara pe jumatate inceputa in scrumiera. am luat-o sa trag un fum sa vad cum mai e. va pot spune ca avea gust de ...rahat, asta ca sa ma exprim elegant. de atunci poate sa se fumeze langa mine si tigari din foite de aur... mi se rupe. si beau cafea in fiecare dimineata, iar acu sunt dupa un coniac mioritza si 2 heineken. desi doua lucruri mi-au placut in viata asta...un coniac inainte si o tigare, dupa...va spun cu mana pe partea de inima ramasa sanatoasa, ca se poate...

Back
Sus