Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Cu durere vă aduc la cunostinta ca azi noapte s-a stins din viață cel ce a fost prieten,coleg și admirabil om.
Țărau Vasile
Condoleante familiei indurerate .
Dumnezeu să-l odihnească în pace și drum lin spre ceruri
Bună ziua!
Am o rugăminte către toți cei care ați avut pe cineva drag sau durere în suflet atunci când un amaturist coleg de-al nostru a plecat de lângă noi pentru totdeauna ( Să le fie țăr?na ușoară!!!) să ne ajutați cu câte o poză ?nsoțită de detaliile necesare (dată deces, ultimul domiciliu/localitatea), întru-cat doresc ca la turneul de la Cheile Grădiștei din 7-8 aug 2021 să aven un poster pe un material mai rezistent (poliplan) care poate fi montat si la alte locații unde organizatorul doreste să țină un moment de reculegere ?nsoțit de aceste fotografii.
Pozele cu detaliile vă rog să le trimiteti pe adresa de mail gelu_vladoiu@yahoo.com
Eu amintesc doar câțiva prieteni,... chiar si pozele lor cu o rezolutie mai bună ne-ar fi de mare ajutor.
Decedat/Data
02. august 2014- Mircea Bilanici din Timișoara, decedat în Sală la Viva;
04 octombrie 2015- Bogdan Filimon zis Butelie din București, decedat în Sală la Focșani, la un Turneu Final;
10 ianuarie 2019- Nica Ionuț, din Brașov, zis Ceaușescu, decedat in urma unui infarct;
01 iulie 2019- Staicu Dan din Constanța;
04.10.2019-Bulubașa Nicușor din Comănești;
18 iulie 2020- Sinita Eugen din București;
24 august 2020- Nicula Dumitru din Agnita, zis Geo Iarbă
15 octombrie 2020- Balint Gabor din Odorheiul Secuiesc;
03 decembrie 2020- Rădoi Marian din Slatina,( un copil, un accident);
26 decembrie 2020- Giosan Marcel din Galați, părintele Amatur, răpus de acest virus în care unii nu cred!!!
Așa cum am promis, nu-i vom uita niciodată!!!
Ca întotdeauna, nu faci nimic, strici ce poți! Te-am rugat să-ți vezi de ale tale. De ce nu faci tu? Când fac alții nu e bine, e prea târziu, etc. De ce acum? Asa ca să te miri tu!....comentezi tâmpenii!