Au trecut in nefiinta...

?mi pare rău să văd asemenea lucruri, domnilor.
moartea e un lucru trist pentru oricine, nu doar pentru un sportiv.
din păcate, însă, eu când văd asemenea știri mă încearcă și alte sentimente în afară de tristețe...
printre altele, dacă nu m-aș controla suficient, aș putea foarte ușor să mă transform într-un criminal cu s?nge rece, pentru că mintea mea nu poate accepta contradicția stupidă ce caracterizează astăzi societatea românească.
1. pe de o parte, o m?nă de corupți care nu vorbesc nici măcar limba engleză corect, dar ne guvernează și ne reprezintă în toată lumea, aleși de noi odată la 4 sau 5 ani ca să doarmă în parlament și ca să voteze legi care le permit să facă mai nou orice fără a putea fi pedepsiți; ei se prezintă toți doar la ședințele în care se propun măriri de salarii PENTRU EI
2. pe de altă parte, valorile noastre veritabile SE JERTFESC LA PROPRIU PE ALTARUL SPORTULUI în alte țări; bucuria acelui antrenor francez, căruia românca noastră prin victoria ei i-a declanșat brusc pofta de dans, m-a făcut să-mi crească inima de bucurie, dar apoi mi-a și str?ns-o ca într-o menghină; asemenea lucruri ar trebui să vedem în sălile noastre de sport, nu în sălile altora.
P?NĂ C?ND VOM MAI PERMITE, DRAGI PRIETENI, SĂ SE ?NT?MPLE ASTA?!?

?mi pare rău să văd asemenea lucruri, domnilor.
moartea e un lucru trist pentru oricine, nu doar pentru un sportiv.
din păcate, însă, eu când văd asemenea știri mă încearcă și alte sentimente în afară de tristețe...
printre altele, dacă nu m-aș controla suficient, aș putea foarte ușor să mă transform într-un criminal cu s?nge rece, pentru că mintea mea nu poate accepta contradicția stupidă ce caracterizează astăzi societatea românească.
1. pe de o parte, o m?nă de corupți care nu vorbesc nici măcar limba engleză corect, dar ne guvernează și ne reprezintă în toată lumea, aleși de noi odată la 4 sau 5 ani ca să doarmă în parlament și ca să voteze legi care le permit să facă mai nou orice fără a putea fi pedepsiți; ei se prezintă toți doar la ședințele în care se propun măriri de salarii PENTRU EI
2. pe de altă parte, valorile noastre veritabile SE JERTFESC LA PROPRIU PE ALTARUL SPORTULUI în alte țări; bucuria acelui antrenor francez, căruia românca noastră prin victoria ei i-a declanșat brusc pofta de dans, m-a făcut să-mi crească inima de bucurie, dar apoi mi-a și str?ns-o ca într-o menghină; asemenea lucruri ar trebui să vedem în sălile noastre de sport, nu în sălile altora.
P?NĂ C?ND VOM MAI PERMITE, DRAGI PRIETENI, SĂ SE ?NT?MPLE ASTA?!?
Atita timp cit la conducerea oricarei formatiuni(fie ea politica ,financiara,cetateneasca)se afla persoane incapabile,si rau voitoare sau care isi vad doar interesul lor.De aceea cred ca am plecat din tara,si copii mei vor practica incontinuare tdm pe malurile Dunarii,dar mai aproape de izvoare.

am scris domnului Gavrilovici, nu știu dacă a citit. cu permisiunea dumneavoastră, mai scriu odată și aici.
am înțeles că va fi prezent la ?nmorm?ntare și că va duce și o coroană.
eu vreau să-i dedic campioanei noastre următoarele versuri (le cunoașteți deja):
Ajungi din nou acasă, noaptea e iar prea scurtă…
Răpusă de-oboseală te-ntinzi într-un șezlong.
Se-aude numai ceasul ce ticăie într-una,
Dar ție ți se pare c-o minge face „PONG!”
încet, pe nesimțite, ochii se-ascund sub pleoape
Și gîndurile toate în minte ți se sting,
Iar visul care crește rotund și te cuprinde
E-o minge mare, albă, care tot face „PING!”
Poate cineva găsește ideea mea potrivită și face cumva ca și aceste versuri s-o ?nsoțească pe Vali... sigur va juca ping-pong și în rai, cu Dumnezeu...!

Dumnezeu sa o odihneasca in pace :((
In vara aceasta am avut ocazia sa joc 45 de minute cu ea o adevarata campioana

Disparut dintre noi prea devreme !! Hatos vasile 59 ani!

Disparut dintre noi prea devreme !! Hatos vasile 59 ani!

MAINE LA ORA 12 VA AVEA LOC INMORMANTAREA DLUI VASILE HATOS IN VARSTRA DE 59 ANI , PT CEI CE DORESC SA PARTICIPE SI AU POSIBILITATEA VA ASTEPTAM LA CAPELA DIN PARCUL MARE DEJ LA CAPELA MILITARA ,INCEPIND CU ORA 12 IAR TRUPUL NEINSUFLETIT VA FI DEPUS LA CIMITIRUL DEALUL FL;ORILOR DEJ IN JUR DE ORA 14

PT CINE NU NLA CUNOSCUT VA POT DA CATEVA DETALII DESPRE DL PRESEDINTE AL ASOCIATIEI NON PROFIT CSTENIS CLUB DEJ !!
A fost cel mai aprig luptator alaturi de dl profesor dejo attila ,pt asigurarea viitorului sportului de masa dejan atat in divizia A cat si pt amatour sustinand material si spiritual atat cat ia stat in putinta toate actiunile legate de tenis de masă !!
de-aceea speram ca la anul pe data de 1 februarie sa tinem la DEJ memorialul HATOS VASILE , prin susinerea unui turneu A pt aducera aminte al acestui om care desi a avut probleme medicale grave nu a putut pleca dintre noi decat dupa ce a participat cu prezenta si a si dat cateva mingi pe masa la concursul regional transilvania , din 1 feb 2014 !! odihneascase in pace !!! tenisul a fost viata lui si din sala de tenis a disparut!! cu lacrimi in ochi scriu aceste rinduri ,pt mine a fost bun mentor, un al 2 lea tata si cel mai bun sfatuitor , fiei tarana usoara !!

Ultima editare:
VATRA DORNEI este alaturi de familia si prietenii indoliati.SINCERE CONDOLIANTE SI DUMNEZEU SA-L IERTE

Suntem alaturi de colegii din Dej in aceste momente de suferinta.
Chiar daca multi dintre noi nu am avut ocazia sa-l cunoastem personal,atasamentul si dragostea dlui Vasile Hatos pentru tenisul de masa l-a apropiat de marea familie a amaturistilor din care facem cu totii parte,familie care deplange acum trecerea lui in nefiinta.
Sincere condoleante.

Suntem sufleteste alaturi de familia indoliata si de colegii din Dej.
Sincere condoleante.
Dumnezeu sa-l ierte.

MAINE LA ORA 12 VA AVEA LOC INMORMANTAREA DLUI VASILE HATOS IN VARSTRA DE 59 ANI , PT CEI CE DORESC SA PARTICIPE SI AU POSIBILITATEA VA ASTEPTAM LA CAPELA DIN PARCUL MARE DEJ LA CAPELA MILITARA ,INCEPIND CU ORA 12 IAR TRUPUL NEINSUFLETIT VA FI DEPUS LA CIMITIRUL DEALUL FL;ORILOR DEJ IN JUR DE ORA 14

PT CINE NU NLA CUNOSCUT VA POT DA CATEVA DETALII DESPRE DL PRESEDINTE AL ASOCIATIEI NON PROFIT CSTENIS CLUB DEJ !!
A fost cel mai aprig luptator alaturi de dl profesor dejo attila ,pt asigurarea viitorului sportului de masa dejan atat in divizia A cat si pt amatour sustinand material si spiritual atat cat ia stat in putinta toate actiunile legate de tenis de masă !!
de-aceea speram ca la anul pe data de 1 februarie sa tinem la DEJ memorialul HATOS VASILE , prin susinerea unui turneu A pt aducera aminte al acestui om care desi a avut probleme medicale grave nu a putut pleca dintre noi decat dupa ce a participat cu prezenta si a si dat cateva mingi pe masa la concursul regional transilvania , din 1 feb 2014 !! odihneascase in pace !!! tenisul a fost viata lui si din sala de tenis a disparut!! cu lacrimi in ochi scriu aceste rinduri ,pt mine a fost bun mentor, un al 2 lea tata si cel mai bun sfatuitor , fiei tarana usoara !!
Ar merita o cruce mare(din cel mai nobil lemn) in forma de paleta de tenis de masă...Fie-i "suprafata de joc"usoara!

Amaturistii blajeni sunt alaturi de familia indoliata si de colegii din Dej, exprimandu-le sincere condoleante !

Dumnezeu sa-l ierte !

Sincere condoleante familiei indurerate cat si amaturistilor din Dej. O pierdere grea... Se duc oamenii de bine... Dumnezeu sa va mangaie pe cei cu lacrimi pe obraz...Cu stima Nicu Gavrilovici.

Sincere condoleante si din Suceava, pentru familia indurerata si pentru toti acei care au insemnat ceva.

Back
Sus