Au trecut in nefiinta...

Acum 10 min ne-a parasit PRALEA CONSTANTIN.
MAESTRU de la ALBA IULIA, cel care ne-a lasat cu multe amintiri frumoase, deneuitat.O lunga perioada de timp Globtroterul Amatur, dupa care a devenit unul care a schimbat conceptul de turnee printr-o organizare si implicare in organizare de exceptie.
Lin drum spre cer domnule Pralea .Odihna vesnica.

Acum 10 min ne-a parasit PRALEA CONSTANTIN.
MAESTRU de la ALBA IULIA, cel care ne-a lasat cu multe amintiri frumoase, deneuitat.O lunga perioada de timp Globtroterul Amatur, dupa care a devenit unul care a schimbat conceptul de turnee printr-o organizare si implicare in organizare de exceptie.
Lin drum spre cer domnule Pralea .Odihna vesnica.

Costică a fost un om deosebit. Nu-mi găsesc cuvintele să-mi exprim durerea.
Dumnezeu să-l odihnească în pace !

Buna seara.Am vazut o postare pe contul dumnealui de facebook.Cred ca ne-am intalnit de 2-3 ori in circuitul Amatur.....un om deosebit.Condolente celor apropiati

O veste cumplita...,
A fost un om minunat, un exemplu in societate, familist convins, un prieten al tuturor.
D-nul Pralea Constantin va ramane in istoria concursurilor AmaTur ca fiind organizatorul celui mai fastuos TC, o organizare care cu placere poate fi oricand repovestita dar aproape imposibil de repetat. As putea spune ca n-a organizat un concurs ci a scris o poveste. Plecarea lui dintre noi este o pierdere incomensurabila, cu greu imi gasesc cuvintele.
Condoleante familiei.
Dumnezeu sa-l odihneasca !

Din păcate o veste trista!
A decedat domnul Pralea Constantin din Alba Iulia.
Un OM deosebit!
Dumnezeu sa-l odihnească în pace!

Trimis de pe al meu SM-A426B folosind Tapatalk

L-am cunoscut si eu pe domnul Pralea. Un om deosebit!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Drum lin spre ceruri,'nea Costica!
Ai plecat ca un adevarat DOMN dintre noi,cu un ramas bun care ne va insoti pe toti pana in clipa revederii,la "turnirul final" din imparatia cerului unde toti vom "prinde" loc!
Ai lasat in urma TA atatea lucruri bune,atatea amintiri placute si un umor inegalabil,care te-au definit ca om si ca "amaturist" si pentru care ai fost si vei ramane mereu in inimile noastre,Dom' PROFESOR!
Amaturul a devenit si mai sarac,acum,iar universul s-a mai imbogatit cu o STEA!
Sincere condoleante familiei si apropiatilor!

Back
Sus