Au trecut in nefiinta... (3 Cititori)

Buna seara.Am ales sa scriu aici cateva randuri in speranta ca se v-a intelege ceva.Condoleante familiei domnului de la Brasov.Poate ca veti intelege ca un echipaj medical in sala ajuta enorm,CHIAR DACA SUNT COSTURI IN PLUS.In acest week-end am arbitrat cupa romaniei copii u11 si u 13.Echipajul de la ambulanta a jutat enorm.Atat.......................

Buna seara.Am ales sa scriu aici cateva randuri in speranta ca se v-a intelege ceva.Condoleante familiei domnului de la Brasov.Poate ca veti intelege ca un echipaj medical in sala ajuta enorm,CHIAR DACA SUNT COSTURI IN PLUS.In acest week-end am arbitrat cupa romaniei copii u11 si u 13.Echipajul de la ambulanta a jutat enorm.Atat.......................

ftxncVn.md.jpg

Preturile sunt de la o firma care presteaza servicii ambulantiere.
Cele de la stat sunt ma scumpe, respectiv 2000 lei/ora cu medic.

Daca jucatorii sunt de-acord sa achite contravaloarea (undeva la 200lei/persoana cu tot cu concurs) cred ca se poate apela la aceste servicii.

ftxncVn.md.jpg

Preturile sunt de la o firma care presteaza servicii ambulantiere.
Cele de la stat sunt ma scumpe, respectiv 2000 lei/ora cu medic.

Daca jucatorii sunt de-acord sa achite contravaloarea (undeva la 200lei/persoana cu tot cu concurs) cred ca se poate apela la aceste servicii.
Cunosc preturile si costurile...nu vad ce rost are raspunsul dumneavoastra.

Cunosc preturile si costurile...nu vad ce rost are raspunsul dumneavoastra.
Dumitrescu Cornel a spus:
Poate ca veti intelege ca un echipaj medical in sala ajuta enorm,CHIAR DACA SUNT COSTURI IN PLUS.

V-am raspuns la acest apel intelegand ca este adresat si organizatorilor sau coordonatorilor, nu numai participantilor la concursuri.

Si, am mai raspuns la postarea dvs si pentru a afisa preturile celor care deservesc aceste servicii, probabil ca marea majoritate a jucatorilor nu au cunostinte de costurile pe care vor trebui sa le suporte in caz ca vor dori prezenta cadrelor medicale. Nimic strașnic de altfel.

O zi buna va doresc!

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus