Austrian Open 21 Sep 2011 - 25 Sep 2011

participa toata spuma tenisului de masa!

participa toata spuma tenisului de masa!

Incepand din 21 septembrie puteti viziona Open-ul Austriei pe ittv

Listele cu jucatorii inscrisi se pot consulta la adresele:

masculin:
http://www.ittf.com/ittf_tournaments/ittf_entries_web.asp?Gender=M&Tour_ID=2080&

feminin:
http://www.ittf.com/ittf_tournaments/ittf_entries_web.asp?Gender=W&Tour_ID=2080&
Cine credeti ca va castiga?eu merg pe mana lui zike si ma long!au dovedit pana acum o forma de zile mari!

Vai, dar unde-i Boll? Sunt prea multi jucatori buni si a realizat ca poate nu ajunge nici in sferturi si mai bine nu participa?! :D Fuga-i rusinoasa dar e sanatoasa, nu? :))

In dreptul lui nu-i nici o bifa, legata de competitia la care participa (single, double, u21).

Poate ca e ca la noi, la Amatur, cine s-a inscris si, apoi, cine a confirmat participarea prin alegerea sectiunilor la care participa.

Boll e subliniat cu gri, ceea ce inseamna ca s-a retras din cate inteleg eu. Cred ca Ma Long o sa ia titlul daca nu are vreo accidentare sau alte probleme.

boll asa a facut si la ultimul open china harmony!

boll asa a facut si la ultimul open china harmony!

In dreptul lui nu-i nici o bifa, legata de competitia la care participa (single, double, u21).
Cel mai rusinos este clasamentul în circuitul mondial!pacat ca nu da dovada de fair-play!fac pariu k nu mai sta un an in primii 5 în clasament!eu unul as vrea totusi sa participe si sa castige(vr prea multe si eu!)

Boll e subliniat cu gri, ceea ce inseamna ca s-a retras din cate inteleg eu. Cred ca Ma Long o sa ia titlul daca nu are vreo accidentare sau alte probleme.

Intradevar Timo Boll s-a retras. Daca nu se retragea era foarte mare probabilitatea sa cada in sferturi cu Hao Shuai. Sansele lui Timo Boll sa treaca de sferturi erau in acest caz de 50%...

Cel mai interesant acet turneu pentru jucatori care nu sunt inca calificati pentru LONDRA ,dupa cum am inteles mai sunt doar 3 turnee dupa openul acesta.
Uni merg sa faca cat mai multe posibile ,iar alti doar pentru titlu .

Cel mai interesant acet turneu pentru jucatori care nu sunt inca calificati pentru LONDRA ,dupa cum am inteles mai sunt doar 3 turnee dupa openul acesta.
Uni merg sa faca cat mai multe posibile ,iar alti doar pentru titlu .
Mai sunt 5 turnee importante anul acesta: Austria (acum), Suedia (de pe 19 oct), Anglia (de pe 24 noi), Franta (de pe 11 noi) si SUA (de pe 2 dec)
Asa ca se mai pot face multe schimbari la varful clasamentului....

Back
Sus