Cristian Teodor
senior
Ma Long is the beast
) ... cel mai bun jucator la ora actuala, sper sa iasa campion olimpic la Londra 

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Sunt cei mai completi jucatori la ora actuala,tehnica si viteza!nu vr sa exagerez,ma lin(am tot respectul)desi are o tehnica incredibila,un plasament incredibil al mingi,are o varsta e adevarat nu poate trece de jocul agresiv al lui zike,am obs k la unele mingi nu se deplasa!(e adevarat k i-a mai batut si el atat pe zike cat si pe m.long)!ma long si zhang zike diferenta la austrian open a facut-o capacitatea mentala de mobilizare în momentele cheie!conteaza mult si priza!de ex ma long ,zike priza europeana vs chinezeasc ma lin,xiu xin care oricat de mult s-ar misca la masa nu pot ajunge la acelasi randament pe bh!bn cu w.hao e altceva pt k el castiga multe puncte pe bh!acum o întrebare?cn credeti ca este capabil sa faca fata lui zike si m.long?Ar fi interesant sa vedem un astfel de turneu la noi in tara.Sa avem ocazia sa urmarim pe viu niste jucatori de asemenea valoare.Cred ca la numarul mare de iubitori de tenis de masă din tara noastra,ar putea fi mai multi spectatori in sala decat erau in Austria.
Am o rugaminte:Sunt cei mai completi jucatori la ora actuala,tehnica si viteza!nu vr sa exagerez,ma lin(am tot respectul)desi are o tehnica incredibila,un plasament incredibil al mingi,are o varsta e adevarat nu poate trece de jocul agresiv al lui zike,am obs k la unele mingi nu se deplasa!(e adevarat k i-a mai batut si el atat pe zike cat si pe m.long)!ma long si zhang zike diferenta la austrian open a facut-o capacitatea mentala de mobilizare în momentele cheie!conteaza mult si priza!de ex ma long ,zike priza europeana vs chinezeasc ma lin,xiu xin care oricat de mult s-ar misca la masa nu pot ajunge la acelasi randament pe bh!bn cu w.hao e altceva pt k el castiga multe puncte pe bh!acum o întrebare?cn credeti ca este capabil sa faca fata lui zike si m.long?
Si sa va ras:cand vom avea si noi infrastuctura,atunci se va organiza un turneu de anvergura si vom avea ocazia sa vedem astfel de jucatori fabulosi!e posibil ca la anul sa se organizeze în romania europa top 12.
Numai în cazul organizarii unui "romanian open" avantajos financiar.Am o rugaminte:
Stiu ca esti fan al chinezilor dar te rog scrie in romaneste nu chineza.
Stiu ca nu e vorba pe acest forum de gramatica sau scriere corecta, dar din respect pentru ceilalti incearca sa renunti la limbajul hi5/mirc/messenger.
Multumesc.