Avertismente și banări

Conform regulamentului forumului:
4. DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE MODERATORILOR
4.1. Obligații:
a. să aibă o atitudine tolerantă față de utilizatori și să-i ajute să-și rezolve problemele fără a antrena vreun tip de dispută cu aceștia;

Userul clau e banat 2 saptamani.

Sorin Sovea ban doua saptamani pentru nerespectarea regulamentului si politicilor forumului. Daca dupa aceste doua saptamani se mai repeta problemele de la vanzari, va urma ban definitiv!

Din acest moment userul Topsaneanu Valentin nu mai are acces in zona de Anunturi a forumului.
Vom face la fel cu toti cei care nu respecta regulamentul in area de Anunturi.
In plus, acesti utilizatori nu vor mai putea utiliza nici mesageria privata a forumului ca sa nu isi promoveze specula.
Ei vor putea in continuare sa se inscrie la competitii de tenis de masa cu ajutorul forumului.
Vor ramane cu titlu "boboci" fara optiunea de a promova.
Mutumim colegilor pentru vigilenta de care au dat dovada.

Detalii aici .

Se vehiculeaza ideea ca daca ai opinii diferite de conducerea Amatur si le expui pe forum iei ban. Este fals. Oricine poate avea o opinie si sa si-o spuna pe forum. Recomandabil in sectiunea potrivita.
Ban se da pentru insulte, injurii, atacuri la persoana!

cat despre minciunile spuse de domnul Sorin_client -nu a fost caldura toată ziua în sala! A fost frig cumplit. Fara nici macar un ceai.

Am citat un comentariu al userului Salavastru pe topicul concursului de la Botosani si specific ca nu e vorba de jucatorul din Amatur cu acelasi nume "intamplator" tot din Botosani.

Este vorba de o clona a aceluiasi user (Sovea) de mai sus .
Din pacate acum se foloseste de un furt de identitate (a cuiva din acelasi oras) ca sa aiba o parere pe topicul Botosani.
Furtul de identitate e interzis pe acest forum. Am banat si aces user clona .

Rog pe toti utilizatorii care observa situatii asemanatoare de furt de identitate sa mi le sesizeze!

Se acorda ban 30 de zile lui Zosim1 pentru acuzatii repetate si mentionarea cu numele a celor acuzati. Userul Zosim1 nu e nici procuror, nici judecator, iar forumul nu este sala de judecata.
Nerespectare regulament GDPR.​

EDTITAT Clau: Am avut o discutie telefonica cu Zosim1​ si am agreat ca mesajele lui pe viitor vor respecta regulile forumului. In urma scuzelor am redus banul la 15 zile.

Se acorda ban 30 de zile lui Zosim1 pentru acuzatii repetate si mentionarea cu numele a celor acuzati. Userul Zosim1 nu e nici procuror, nici judecator, iar forumul nu este sala de judecata.
Nerespectare regulament GDPR.​

Am avut o discutie telefonica cu Zosim1​ si am agreat ca mesajele lui pe viitor vor respecta regulile forumului. In urma scuzelor am redus banul la 15 zile.

Zosim1 ban o luna. Recidiva, minciuni, atacuri si manipulari repetate!

Zosim1 ban o luna. Recidiva, minciuni, atacuri si manipulari repetate!

La cererea Echipei Amatur (CD) am reevaluat banarea lui Zosim1. Cererea s-a bazat pe faptul ca Zosim1 va avea de postat un Turneu pe forum.
Postarea turneului poate fi facuta de oricine din Echipa Amatur.
Decizia de ban ramane. Zosim1 a fost avetizat si banat de nenumarate ori, am avut si discutii telefonice in trecut dar promisiunile de a respecta regulamentul forumului nu au fost respectate.
Acum Zosim1 ne-a acuzat pe noi, admin si moderator de probleme si decizii din Amatur.
Repet pentru cei care inca nu stiu dar Forumul e diferit de Amatur: Diferența între tenisdemasa.ro și Amatur

Va roagă Topsaneanu Valentin sa îl deblocati , fiind Banat de aproape un an ,toate înscrierile i le-am făcut eu. Știe ca a greșit își cere scuze și promite ca pe viitor e băiat cumsecade.

Trimis de pe al meu SM-S901B folosind Tapatalk

Salut! Acest topic are alt subiect,o sa mut eu cererea dvs la topicul corespunzator.

Va roagă Topsaneanu Valentin sa îl deblocati , fiind Banat de aproape un an ,toate înscrierile i le-am făcut eu. Știe ca a greșit își cere scuze și promite ca pe viitor e băiat cumsecade.

Trimis de pe al meu SM-S901B folosind Tapatalk
Asa cum se vede din print screen-ul de mai jos, dl Topsaneanu V s-a inscris singur la concursuri pentru ca nu a fost si nu este banat pe forum.
As aprecia d-le nicusortical daca nu ati mai face dezinformari care lezeaza credibilitatea administratiei forumului. Deocamdata aveti un avertisment.

Userul Topsaneanu Valentin nu are acces in zona de Anunturi in urma incalarilor repetate a regulamentului din acea sectiune. Asta desi i s-a atras atentia de nenumarate ori. Dar accesul la Anunturi nu impiedica accesul in Amatur.

Userul panfile_costin este banat definitiv de pe forum pentru incalcarea regulamentului in zona de Vanzari.
Si-a editat toate anunturile astfel incat eventualii cumparatori nu mai pot vedea istoricul vanzarilor facute de dânsul:
https://www.tenisdemasa.ro/forum/search?r=32389037&p=1

Acest user avea activitate exclusiv in forumul de Vanzari. Am primit si sesizari in legatura cu materialele pe care le vindea si care nu corespundeau descrierii.
Nu o sa reproduc limbajul suburban din mesajele private primite de la dansul.

Back