Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Nici un cuvint de sustinere pt salajenii satmareni?☺Felicitări trupei din Crasna ,�ncet �ncet �ncep să vină si rezultatele.Bravo băieți,sunteti pe drumul cel bun.Sunt alături de voi.
Nici un cuvint de sustinere pt salajenii satmareni?☺
Tapatalkkal küldve az én POCOPHONE F1 eszközömről
Nea Matei Nea Matei! La tati ni greu!Bravo Marius !... Dar mai lasă și pe alții să ia locul ?nt?i. Iliuță a jucat cu rucsacul în spate, de aia l-ai bătut
Multumesc nenea Gigi!Felicitari Marius Mitar inca o data ! Valoarea ta este confirmata ! Cat despre rucsacul lui Iliuta, stiu sigur ca nu avea 68 de caramizi ca al meu ! Mult succes in continuare !![]()
Fiind fratele de cruce a lui Misy,faci parte din trupa de șoc de la Crasna cred,asa ca te-am inclus printre ei.
Multumesc frumos de urari!Felicitari Marius Mitar, dovedesti inca o data ca jocul tau este "ac pentru cojocul" multora! Salutari tuturor, in special prezentelor cunoscute din clasamente!
Stiu si de ce te-ai dus acolo, vroiai neaparat medalia aia frumoasa!:lol::lol:
Sarumina! Multumesc!Felicitari domnu Mitar!!!!
Da da ! Din nou locul 1! Succes si tie ! Multumesc!Felicitari Marius Tiberiu Mitar ! Inca o data locul I !!!