Banned rubbers

Bravo kimbao, i-ai pus la vot pe "australieni" :wink:

Chiar asa, sa se pronunte odata, sa aflam si noi ce sa cumparam... :)

Apoi au aia la bani...Daca m-as apuca sa cumpar toate fețele pe care le testeaza ei, as ajunge la sapa de lemn. Asa ca astept.

Vad ca are recomandari bune Insider-ul. Si vad ca cineva a recomandat Boomerang Classic pe lemn defensiv.

In tzara noastra mare si lata nu sunt aparatori care sa recomande ceva si pentru sufletele noastre?

Defenderii pro vor merge de obicei pe varianta Feint Long 2 (sau pe "rudele" TSP Curl P1-R, respectiv Octopus) si nu vor ceda tentatiei frictionless (sau mai nou semi-frictionless).

Dealtfel, in Europa foarte putini antrenori mai accepta sa pregateasca defenderi. Totul merge pe atac, care e considerat drept cea mai buna aparare ...

Amatorii defenderi (vreo 15-25 cati suntem in Amatour) cauta fiecare ce i se potriveste :?
Pentru noi, schimburile de informatii/impresii la turnee/pe forum sunt EXTREM de importante. :!:

S-a facut cumva un sondaj printre forumisti cati sunt aparatori?

Buna intrebare.
Dupa cum merge treaba poate o sa scot si eu 'feint long doiul' din cutie si o sa ma reapuc de facut aparare, macar la jumatate din meciurile din grupe.

Azi am incercat Insider-ul pentru prima data.
Ideea e ca ne asteapta vremuri grele.Superblockul nu are cum sa fi inlocuit,asta e clar.Toata descriera e in comparatie cu Superblovk
Fata a fost incercata pe un lemn foarte lent:Dr Neubauer Barricade,si un Donic Slice de 1,2 pe VH.
In primul rand este mai rapid decat superblockul desi ar fi trebuit sa compenseze cu lemnul foarte lent.La prima vedere fata este rugoasa insa in timpul jocului se comporta ca o fata lisa.
Blocul contra topspinului merge destul de bine pentru prima oara insa Spinreversalul lipseste cu desavarsire,in comparatie cu Gorilla,care desi este putin mai rapida are Spinreversal mai mare.
Ce apreciez e faptul ca se poate ataca cu usurinta,insa e buna si la aparare departe de masa.
Controlul este mare insa fata e foarte vulnerabila.
Ar mai fi multe lucruri de spus dar probabil restul sunt pareri subiective formate dupa doar 2 ore de joc.

Sigur. Rares a testat OX-ul ...

Orice iarba este agrementata sub forma OX, iar buretele de sub ea poate fi schimbat fara probleme.

Unii pun acum chiar burete de SuperAnti sub iarba, sa mai reduca din viteza :)
Endless fun !

..la turneul del a Galați am observat ca mai exista confuzii in privinta fetelor ce vor fi interzise.. mai pun si eu odata lista, daca exista greseli sau omisiuni va rog sa corectati..

989 – 999
ANDRO – CLOU, KRYPTO
CHAMPION - LANIX
DAWEI – 388B
DONIC – ALLIGATOR, ALLIGATOR SOFT, PIRANJA FD
DOUBLE POWER – 4080
NR NEUBAUER – BOOMERANG, INFERNO, MONSTER, ROULETTE, SCALPEL,
SUPER BLOCK, THE WALL
FRIENDSHIP – RITC 7991, 755 FASTER
GIANT DRAGON – 8228, 8228A
HALLMARK – FRICTION SPECIAL, SUPER SPECIAL, SUPER SPECIAL EXTRA
IMPERIAL – DEFENDER, MAGIC SWING
JOEREX – 5312, 6050
JOOLA- FAKIR, RAZOR, ANTISPIN LONG PIP
JUIC – PIP ACHE
KOKUTAKU – TUPLE 110
METEOR – 575, 71-1, 71-2, 845, 8512, 9012
MILKYWAY – PLUTO, URANUS
PROMA – DIABOLIC
SOCKO – STR-GEE
TIBHAR – GRASS DEVIL
TONI HOLD – VIRUS 2
TSP – BAMBOO CURL P1, CURL CACTUS, CURL COMBI
TT MASTER – R FLEX, SWING BACK, SWING BACK SPECIAL
YAPING - 138

pentru florin

pentru florin

as fi bucuros sa mai fie un aparator printre noi , ai mina buna si sper sa te acomodezi repede . Eu folosesc Feint long2 de aproape 2 ani si inca nu am descifrat toate secretele. Mult succes!

Salut Victor,

De unde ai luat lista si cand e ultima oara reactualizata?
Comprativ cu lista oficiala de pe ittf.com sunt cateva mici neconcordante.

Asta e lista oficiala updatata pe 16 mai:
http://www.ittf.com/_front_page/ittf1.a ... ory=rubber

Urmatoarele fete NU apar a fi interzise:

Giant Dragon-8228A
Kokutaku-Tuple 110
Juic-Pip Ache
Meteor-toate de mai sus

Hallmark Original,Joerex 5312,6050 si Champion Lanix nu apar pe lista itt.Probabil fiind interzise nu s-a mai platit licenta pentru ele.

.. am adunat-o de pe mai multe forumuri, tocmai de asta am si pus-o ca sa poata fi corectata..

kimbao a spus:
Time is running out...La ce v-ati oprit?

Am incercat pana acum cu TT Master Insider si Dr Neubauer Gorilla.
Dintre astea 2 Gorilla are spin reversal mai mare dar trebuie mult antrenament.N-am apucat nu am apucat insa sa le testez prea mult

Astept sa ajunga comenzile pt urmatoarele fete:

Hallmark Mirage 2mm
Hallmark Phoenix 2mm
Hallmark Super Defence 1mm
Palio Ck531A ox
Globo 979 ox

Te tin la curent dupa ce am sa le incerc pe toate(nu prea curand).

ps.tu la ce te-ai hotarat?

Inca nu mi-au ajuns comenzile. Cand vor veni, voi testa

Palio CK531A OX
Dawei 388D-1
Hallmark Phoenix 1mm

Si ma gandesc sa-mi schimb lemnul. Sa iau un Cayman.

Back
Sus