AmaTur: Turneu B+ Bistrița - 22 decembrie 2015 (marti) - "Turneu calificare WCPP-RO" - editia a II-a

...vechiul si noul campion al Romaniei la Pingpong si tenis de masă......:D.....

..sa stai la aceeasi masa cu un astfel de jucator....deja este prea mult.....:D........parerea mea este ca cei care nu au participat la acest superspectacol au avut de pierdut.....:D...nu te intalnesti in fiecare zi cu astfel de jucatori......:D......iar PINGPONGUL ....este singurul care uneste profesionistii cu amatorii la aceeasi masa.....:D

Ultima editare:
Bravo, Vlad! Londra te așteaptă din nou. :)

Fă-ne (faceți-ne) mîndri în ianuarie, la fel ca data trecută.

Buna ziua,

Va multumim tuturor pentru participare!

In anul acesta la a doua editie WCPPRO, cu mare bucurie va anuntam, ca desi a fost organizat intr o zi de marti, zi lucratoare, ne am adunat 57 de concurenti din 13 orase diferite.

Chiar daca numarul de participanti a ramas cam acelasi ca si anul trecut se pare ca numarul oraselor este in crestere!

Vom lua in considerare posibilitatea de a creea un turneu final A la anul asa cum ni s a sugerat de mai multi participanti ca si posibilitatea de a l organiza in alt oras pentru a asigura o rotatie a zonelor tarii. Pentru toti cei care cred ca au capacitatea si posibilitatea de a organiza un astfel de turneu final sau doar o etapa de selectie regionala ii invitam sa ne scrie pe adresa mail wcpp.romania@yahoo.com. Cei care doresc sa achizitioneze palete oficiale de concurs sunt rugati sa ne scrie tot la adresa de email mentionata anterior.

Va rugam sa like ati si pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/WCPPROM/ pentru a sta informati cu evolutia turneului final de la Londra din perioada 23/24 ianuarie 2016 unde Vlad Farcas si Razvan Marinescu ne vor reprezenta tara, Alexandru Cazacu fiind nevoit sa faca forfait in ultima clipa.

In curand un album foto si videouri de la concursul de la Bistrița vor fi postate pe pagina de facebook.

Va dorim un An Nou Fericit tuturor!!

Back
Sus