..Un turneu S-E-N-Z-A--T-I-O-N-A-L......CEL mai frumos si mai adevarat turneu la care am participat vreodata in Amatur....deja ma inscriu pentru urmatorul turneu de pingpong ..sper sa fie cat mai curand...
Cand te gasesti in sala cu cei mai buni jucatori de pingpong din Romania te simti altfel......

....maestrii Marinescu.si Podaru......simpatica si valoroasa Berni.......fenomenalul Cazacu(daca il vezi live jucand ..iti vine sa te lasi de pingpong)...cum este posibil sa dai zeci de topspinuri consecutive cu o viteza incredibila cu o paleta de 20 de euro si sa faci spectacol???????eu cred ca astia de la butterfly si alte firme producatoare de echipamente de pingpong o sa-l concedieze.....

....
Pingpongul......definitie personala.......UN SPORT cu viitor stralucit pentru ca are un trecut adevarat(asa se juca tenis de masă acum 50 de ani);un sport in care toti sunt egali-d.p.d.v al paletei..ramane doar talentul si munca.....un sport in care poti face spectacol(mi se pare mai spectaculos decat tenisul de masa-multi o sa spuna ca exagerez)cu o paleta de 20 de euro...nu mai este necesar sa investesti o avere intr-o paleta de firma.;un sport frumos,sincer ,care poate fi vizionat si de cei care nu sunt cunoscatori ai tenisului de masa pentru ca viteza este mult mai mica....la cazacu nu este valabil acest lucru..

...La acest turneu am fost la un fileu de calificarea in superioare cu toate ca am avut o grupa infernala-poate cea mai echilibrata in care toti jucatorii au fost valorosi- cu 4 legitimati de superliga...dar cu experienta in pingpong.. printre care si sparing partenerul lui Crisan(cu care cazacu a avut cel mai greu meci-adevarata finala dupa mine)....oricum am fost foarte aproape de acesti maestrii.....
In final invit pe cei mai buni jucatori de tenis de masă din Bihor la Sala Pingpongmania -am cumparat 2 palete Dunlop-si daca ma bat....la pingpong....ii las sa-si aleaga paleta de joc-le fac cadou 2 luni de antrenament non stop la sala noastra......

...suna a provocare....

...aviz amatorilor...

P.S.Vrem sa facem primul club de pingpong din Oradea si sa organizam primul turneu....
Lucian Filimon si Florin au un zece cu steluta de la mine.......pentru ORGANIZAREA DE EXCEPTIE(arbitraj la fiecare joc etc)......ireprosabili....
Vezi atașament 9125