Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
M1 mai lenta ca rakza 7 ???? e clar ca nu ai probat rakza 7 ...M1 e o fața mai dura decat rakza 7 ...are mai mult spin si CLAR e mai rapida, arunca mai tare mingea...M1 nu mi se pare o fata ultra rapida si nici foarte tare pe ALC meu. Eu joc cu ea pe Bh si mi se pare pan acu cea mai buna fata de bh din cate am avut.Are viteza buna combinat cu un control minunat,spin devastator cum nu am mai intalnit la nici o fata macar am avut fete destul de spinoase si pan acum. Dar ceea ce imi place cel mai mult este ca e senzationala atat la topsipn cat si la smashuri. Am avut multe fete dar nici una nu mergea atat de bine la ambele tipuri de lovituri ca M1. restul fetelor ori erau bune pt topspin si nu erau la smash ori invers. M1 le face pe toate cu o siguranta senzationala. Cateodata am impresia ca nu poti gresi cu ea indiferent ce tip de lovitura dai si asta la o viteza f buna. Cu M2 si M3 nu am dat dar presupun ca sunt mai lentedecat M1 care repet ca pe lemnul TB ALC e fenomenal de bun.La M2 si 3 ii las pe ceilalti care au incercat.
Daca ar trebui sa fac comparatie la viteza si spin la M1 atunci as zice ca M1 are cam viteza la Acuda S 2 sau baracuda si aproximativ aceeasi duritate, dar un spin mai bun decat acestea dar si control mai bun. Chiar o idee mai lenta decat Rakza 7
In situatia asta am fost eu pana sa dau de Bluefire, doar ca nu ma interesa greutatea.Din punct de vedere al greutatii, ceva diferente intre Bluefire M2 si Acuda S2? Ma intereseaza o fata asemanatoarea cu S2, mai ales in privinta greutatii.
Am probat rakza 7 chiar am jucat destul de mult cu ea si personal mi se pare mai iute decat M1 dar cum am zis extrem de putinM1 mai lenta ca rakza 7 ???? e clar ca nu ai probat rakza 7 ...M1 e o fața mai dura decat rakza 7 ...are mai mult spin si CLAR e mai rapida, arunca mai tare mingea...
Recomand intotdeauna sa va cumparati fete cat mai proaspete.
Baietii de la VIVASPORT fac comenzi chiar si de 2 ori pe luna, deoarece nu doresc ca marfa sa se invecheasca, in cele din urma cine va avea de suferit nu va fi distribuitorul ci dumneavoastra, clientul, ca dupa foarte scurt timp veti constata ca buretele la 2 lipiri va ceda, pe margini fetele se vor rupe foarte usor, vor face basici etc.
Toate cele bune,
George Durdun
Din pacate nu cred ca scrie.Buna chestie , stie cineva daca pe ambalajul fetelor sau pe fete scrie pe undeva data fabricatiei ?
Am dat si cu M3 pe un lemn BTY Sardius si sar foarte bine, sunt niste fete moi, comparative cu Acuda S3, se preteaza foarte bine dupa cum am mai spus pe lemnele tari, Primorac, Gergely, dar sunt sigur ca sar bine si pe lemne gen Timo Boll Spirit si lemne cu hinoki.A dat cineva cu M3?
Perfect de acord, e normal ca ce este nou iesit sa nu aiba cum sa fie vechi, dar sunt fete care pot sta "imbatranii" atat prin depozitele lor, cat si prin containerele noastre cat si la distribuitorii nostrii si asa se invechesc, am intalnit fete si de ani de zile, care s-au facut frenjuri la prima dezlipire.Fetele din gama Bluefire sint de productie noua , sint ultimele fețe aparute si nu au cum sa fie vechi la fel si Yasaka Rakza 9 si Joola Rhyzm ...
Parerea mea ca Bluefire M1, iar M2 e comparativa cu 05FX.care dintre fete se poate compara cu t05?