Boll Tricarbon vs Schlager Carbon/Primorac Carbon- dpdv pret

Sriver G2 FX

Sriver G2 FX

Sriver G2 FX sunt urmatorul pas logic dupa Sriver FX. Sunt mai rapide, buretele e chiar mai moale, 32 de grade, fata de Sriver FX care are 33 de grade duritate. Au control destul de bun, acum depinde de nivelul de joc al fiecaruia...

Fata are mai mult efect si rezista bine in timp. Deja trag de fețele mele de 3 luni (joc de 2-3 ori pe saptamana cate 3 ore) si rezista bine (le-am curatat deja odata de lipici).

Acum eu am grija de ele cu solutie de curatat, pun o folie pe ele dupa ce joc si le dezlipesc ca sa se detensioneze. Depinde si cum te porti cu ele si cu cele cureti. Am intalnit amatori care le stergeau fericiti cu alcool si le matuiau repede...

Nu le recomand pentru cineva care se apuca acum de tenis de masă, decat la 1.9 grosime si pe ceva ALL maxim OFF-, numai lemn, fara carbon.

Deocamdata ma inteleg bine cu ele, urmatoarea etapa ar fi Bryce FX dar mai astept anul acesta. La inceput cand le-am pus sareau ca din tun, acum mi se pare ok. As vrea ceva sa sara mai tare dar nu sa se duca controlul in balarii ca n-am facut nimic. Oricum e chestie de obisnuinta si de antrenament, sa te obisnuiesti cu materialele...

Power sponge

Power sponge

Cum e Slizzel cu Sriver FX powersponge, fata de cel obisnuit si cu ce il lipesti, tinand cont ca Butterfly recomanda solutie Basic?

Sunt curios la control, cat de moale se mentine fata dupa cateva zile si daca sare mai tare sau mai incet fata de versiunea obisnuita...

Re: Power sponge

Re: Power sponge

makarone a spus:
Cum e Slizzel cu Sriver FX powersponge, fata de cel obisnuit si cu ce il lipesti, tinand cont ca Butterfly recomanda solutie Basic?
Sunt curios la control, cat de moale se mentine fata dupa cateva zile si daca sare mai tare sau mai incet fata de versiunea obisnuita...

Nu am jucat cu sriver fx "obisnuit" si deci nu le pot compara. Il lipesc cu Basic Chack o data la 2 luni cam, ca sa se faca mai moale. As incerca si un G2 FX dar mai incolo...

Re: Sriver G2 FX

Re: Sriver G2 FX

makarone a spus:
Oricum e chestie de obisnuinta si de antrenament, sa te obisnuiesti cu materialele...

Asa este . Eu aveam emotii cand am facut alegerea Mazunov + Cermet . Era prima mea paleta profi . Mai am unele probleme cu timingul , dar deja "o simt". Problema este sa uit obiceiurile proaste capatate in ultimele luni in care am jucat cu verze de palete.

Re: Marketing

elefantel_roz a spus:
makarone a spus:
Exista lemne ca Timo Boll All+ sau Timo Boll Spirit. Asa cum a punctat Visco numele e doar BOLL TRICARBON cum e specificat pe site-ul oficial si pe lemn.
http://www.butterflyonline.com/online_s ... pe=1&ID=98
Boll este defapt Ball, adica minge. Boll nu este neaparat un nume si de aceea nu trebuie sa platesti nimic. Doar asocierea cu Timo a cuvantului Boll duce la numele jucatorului, asa cum Maze (labirint) are valoare doar cu Michael, fara e doar un cuvant intr-o limba, iar exemplele pot continua... Asa cum s-au ferit sa foloseasca numele intreg pentru Maze Passion care e un lemn ieftin si bun, se aseamana cu Kreanga Aeros ca tehnologie dar e mult mai ieftin.
golfboll; boll (slovena) golf ball; ball(engleza)
Insa adevarul adevarat si intreg din spatele pretului nu il stiu decat cei de la Butterfly, dar putem sa presupunem, cert e ca lemnele care poarta numele marilor jucatori sunt mai scumpe (uneori nejustificat, vezi Kreanga Carbon).
Have fun
Si "bol" e castron in romana.... :D
Hai sa fim seriosi...as vrea sa vad eu firma care are tupeu sa scrie pe un lemn Donic Boll si mai stiu eu ce... ca ii da ala mic in judecata de nu se vad....ca la urma urmei orice denumire care poate induce in eroare cu privire la o asociere care nu exista poate fi urmarita in justitie pentru incalcarea drepturilor la imagine. Asa ca nu o sa vedeti niciodata Andro bol (castron) MegaCarbon...
Poate e o tehnologie de fabricatie noua complet automatizata si care permite reducerea pretului ...sau e o politica de promovare...urmeaza sa creasca pretul...etc. Dar oricum...sunt convins ca are la baza un acord cu sus-numitul meserias... (adica Timo Blid desigur)

:D :D :D Elefantzelule, m-ai binedispus. Da, intradevar m-am edificat in legatura cu subiectul. Am primit catalogul Butterfly de la Dandoy care este structurat pe jucatori si la pagina Timo Boll, pe langa celelalte lemne consacrate, in cap de lista, sta Boll Tricarbon langa fotografia campionului. Nu are cum sa fie altfel, este clar ca lemnul in discutie este Timo Boll Tricarbon. :oops:

VISCO a spus:
elefantel_roz a spus:
makarone a spus:
Exista lemne ca Timo Boll All+ sau Timo Boll Spirit. Asa cum a punctat Visco numele e doar BOLL TRICARBON cum e specificat pe site-ul oficial si pe lemn.
Boll este defapt Ball, adica minge. Boll nu este neaparat un nume si de aceea nu trebuie sa platesti nimic. Doar asocierea cu Timo a cuvantului Boll duce la numele jucatorului, asa cum Maze (labirint) are valoare doar cu Michael, fara e doar un cuvant intr-o limba, iar exemplele pot continua... Asa cum s-au ferit sa foloseasca numele intreg pentru Maze Passion care e un lemn ieftin si bun, se aseamana cu Kreanga Aeros ca tehnologie dar e mult mai ieftin.
Insa adevarul adevarat si intreg din spatele pretului nu il stiu decat cei de la Butterfly, dar putem sa presupunem, cert e ca lemnele care poarta numele marilor jucatori sunt mai scumpe (uneori nejustificat, vezi Kreanga Carbon).
Have fun
Si "bol" e castron in romana.... :D
Hai sa fim seriosi...as vrea sa vad eu firma care are tupeu sa scrie pe un lemn Donic Boll si mai stiu eu ce... ca ii da ala mic in judecata de nu se vad....ca la urma urmei orice denumire care poate induce in eroare cu privire la o asociere care nu exista poate fi urmarita in justitie pentru incalcarea drepturilor la imagine. Asa ca nu o sa vedeti niciodata Andro bol (castron) MegaCarbon...
Poate e o tehnologie de fabricatie noua complet automatizata si care permite reducerea pretului ...sau e o politica de promovare...urmeaza sa creasca pretul...etc. Dar oricum...sunt convins ca are la baza un acord cu sus-numitul meserias... (adica Timo Blid desigur)
:D :D :D Elefantzelule, m-ai binedispus. Da, intradevar m-am edificat in legatura cu subiectul. Am primit catalogul Butterfly de la Dandoy care este structurat pe jucatori si la pagina Timo Boll, pe langa celelalte lemne consacrate, in cap de lista, sta Boll Tricarbon langa fotografia campionului. Nu are cum sa fie altfel, este clar ca lemnul in discutie este Timo Boll Tricarbon. :oops:

noutati de ultima ora!!! am fost anuntt de la Butterfly ce de fapt lemnul se cheama Timo Boll, iar jucatorul se numeste Tricarbon!!!!

:D

makarone a spus:
Have fun

Bine, dar cum vine atunci ca lemnele celelalte se cheama Kreanga Carbon, Primorac, Schlager doar numele de familie. Suna mai bine Boll Tricarbon decat Timo Boll Tricarbon, e prea lung astfel.

Asa este. Timo Boll Tricarbon ar fi sunat ca "Ala Bala Portocala" :lol:

Sa da sau Sa nu

Sa da sau Sa nu

sa imi cumpar un lemn tricarbon sau sa nu imi cumpar as vrea sa aud parerea a mai multora dintre voi daca se poate

ok atunci ca intr-o luna sau o saptamana va spun cum sare dar din cate am auzit cred ca sare tare

Back
Sus