ÎNCHIS Booster

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Buna ziua, am citit referințele legate de acest ulei, și suna interesant, va rog să-mi dați și mie un flacon de 100ml bustier. Va trimit Nr de tel prin MP

BUSTERUL E FINALIZAT SI E GATA SA PLECE SPRE PASIONATII DE TUNING A FETELOR DE TENIS

Cele 300ml vor pleca astazi spre destinatari, si imi cer scuze pt timpul asteptat.

- - - Actualizat - - -

Valabil , buster pt toata lumea

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

După 4 straturi de booster pe burete am lipit fata așa tensionata

Omul nu vinde booster ci alchimie. Dintr-o fata veche devenita antispin si intrata rau la apa, o faci sa intre pe cel mai mare lemn si cel putin vreo doua luni mai tragi bine de ea, jucand zilnic (cum o fac eu).

Am ajuns sa le boostez si fetele vechi ale colegilor, pe care nu mai stiau nici ei de ce le mai tineau si nu le-a venit sa creada ce monstri am creat.

Omul nu vinde booster ci alchimie. Dintr-o fata veche devenita antispin si intrata rau la apa, o faci sa intre pe cel mai mare lemn si cel putin vreo doua luni mai tragi bine de ea, jucand zilnic (cum o fac eu).

Am ajuns sa le boostez si fetele vechi ale colegilor, pe care nu mai stiau nici ei de ce le mai tineau si nu le-a venit sa creada ce monstri am creat.

Multumesc pt aprecieri

Nou !!!!! Speed glue victas 500ml = 100lei ( stoc limitat ) voi reveni cu poza
BUSTER inca valabil

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus