AmaTur: Turneu B Brașov - 03.03.2018

Imi cer scuze organizatorilor pentru absenta mea!

Am senzatia ca esti un user fals! Pe mine personal nu m-ai încurcat cu nimic, dar nici nu prefer să te țin pe o lista principală de acum, cel puțin până nu te vad in realitate.
Dacă vrei să te mai înscri la noi, te rog ia legatura cu Alex (tel în prima pagina) si treci pe la sala sa te vada.

Felicitari organizatorilor,tuturor participantilor si fericitilor premianti de la cele doua sectiuni.
Pacat ca nu am fos in localitate,altfel spuneam prezent ori cel putin treceam sa va vad.

Felicitari Patrick!!La urmatorul turneu te asteptam la etajul 2!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Buna ziua! Felicitari participantilor si castigatorilor de la ambele categorii. Felicitari Marola, Mita, Zoli(prima lui pozitionare pe podium la Open/Avansati BRAVOOO), Mureșan dar si Patrick, Tamas, Ciobanu, Lajos.
Multumiri lui Gelu ptr ajutor ca de obicei la inaltime si lui Marius ptr filmari. Remarc ca in primii 8 la Incepatori/Avansati 5 erau de la noi de la sala:D Se vad orele pierdute...dar cu folos,asa ca viitorul suna bine:D Un mare bravo lui Mircea Contiu ptr iesirea din grupe;).
Va multumim ptr prezenta si va asteptam luna viitoare la un alt turneu marca Gelu&Alex.
P.S.: Mihai te mai astept la turnee(mi-a placut iarba)!!!

Back
Sus