AmaTur: Turneu B Brasov 9-10.05.2026 (2 Cititori)

250mp / 8mese înseamnă aproximativ 25mp /masa , daca scădem si spațiul pe unde se circula....imposibil de jucat tenis de masa. Un asemenea oras nu poate organiza un turneu de tenis corespunzator....dezamăgitor.

250mp / 8mese înseamnă aproximativ 25mp /masa , daca scădem si spațiul pe unde se circula....imposibil de jucat tenis de masa. Un asemenea oras nu poate organiza un turneu de tenis corespunzator....dezamăgitor.
Salut Remus! Nu cred ca ai mai fost la noi la sala asa ca nu te i au tare😎 Sala de la Energetic este pe 2 nivele de aici confuzia ta. Sa stii ca ai alocat la fiecare masa 8 m lungime si 4,5 latime rezultand 36 mp.
Sala este micuta dar cocheta...lumina, suprafata gerflor, aer conditionat in sala de sus si ventilatoare ptr aerisire(aici nu ai condens) si caldura(iarna de oprim caloriferele) 🤓
Daca acest spatiu nu este potrivit nevoilor tale poti simplu sa nu participi.
In rest numai de bine dar daca ajungi la noi sunt sigur ca o sa te simți bine și o sa mai revii cu placere😎

Se inscrie Asztalos Szabolcs si Por-Rosnyai Zsolt la avansati din Sfantu Gheorghe
Farkas Hunor la Elite din Sfantu Gheorghe
Postarea a fost unită automat:

Vinczi Ákos la Open din Sfantu Gheorghe

Ultima editare:
Salut Remus! Nu cred ca ai mai fost la noi la sala asa ca nu te i au tare😎 Sala de la Energetic este pe 2 nivele de aici confuzia ta. Sa stii ca ai alocat la fiecare masa 8 m lungime si 4,5 latime rezultand 36 mp.
Sala este micuta dar cocheta...lumina, suprafata gerflor, aer conditionat in sala de sus si ventilatoare ptr aerisire(aici nu ai condens) si caldura(iarna de oprim caloriferele) 🤓
Daca acest spatiu nu este potrivit nevoilor tale poti simplu sa nu participi.
In rest numai de bine dar daca ajungi la noi sunt sigur ca o sa te simți bine și o sa mai revii cu placere😎

Confirm ce zice Alex... conditiile de joc sunt mult peste media din Amatur. Mai bune decat la multe turnee A la care am participat

Se retrage Sylvester Sándor, Tóth Attila, cat elite, Bajkó Attila, Csulak József cat open toti din Sfintu Gheorghe

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus