Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
SalutAlex eu la incepatori am 36 victorii...
Scuze, am rectificat!
Fii sincer...ti-am dat papitatii?
Am si eu de rectificat...două aspecte...unul daca concursul mai respecta vreo regula ...in sensul participării jucătorilor conf. mp-ului si al categoriei...si al doilea ar fi legat de desfășurarea fiecărei etape...si anume împărțirea jucătorilor in grupe de 5 ...6 jucători (dupa regula primul inscris)...observ ca au fost grupe si de 12 jucători...
Salut Florin! Dupa cum ti-am spus iti mai spun o data si aici:
1. conform mp-ului sunt 2 jucatori care au trecut la open si 1 la Elit dar spre finalul campionatului(discutia am mai avut-o in vara cand Patrick era subiectul,iar voi a-ti fost deacord sa participe in continuare). Ma bucur ca Patrick a reusit intr-un timp atat de scurt sa treaca de la avansati la Open si de 1 luna la Elite.
2. grupa de 12 la care faci referire s-a concretizat la votul celor de la etapa respectiva(eu fiind in concediu) si nu s-au schimbat din mers regurile acestea le stabilim de comun acord. Regula era sa nu mai facem gr mai mari de 6 cu accent pe gr de 5. In rare situati se pot face gr de 7,8,9 daca sunt doar atatia competitori. In legatura cu gr de 12 vom vorbi asupra ei la etapa urmatoare!
Iar daca vrei de anul viitor datorita spatiului redus voi transforma avansati/open in avansati/open si elite daca se vrea! Tot acest nucleu de jucatori vor fii asa ca nu cred ca te sperie daca vor veni si altii. Daca vin cel putin 10 jucatori Open si Elit atunci voi face separat doar pe aceste categ.
Dar repet cred a puteam solutiona acest aspect doar intr-o discutie...!!!
Salut...sunt de acord cu participarea lui Patrick nu am nicio problemă.. dar nu este corect sa se stabileasca clasamentul final in urma unei etape...nu este fair play pt cei care nu au putut ajunge, din diverse motive