Brașov

Brașov

Salut,
As vrea sa stiu unde se mai joaca in Brașov si daca exista vreun club profesionist unde te poti inscrie si antrena.
Multumesc

Re: locatii in Brașov

Servus Gabi,
Ne intalnim in doua locatii de cateva ori pe saptamana.
Trimite-mi numarul tau de telefon pe mesaj privat si te sun la sfarsitul saptamanii cand ma intorc in Brașov.
Cluburi nu mai exista de multisor ...

saltare,sunt si eu 3 zile in BRASOV si as vrea sa joc tenis de masă,stie careva un loc in care se poate practica acest sport?tel 0720222908

Vino la ora 17 la Liceul Titulescu. (0765240165 Razvan)

servus! as vrea sa ma alatur si eu jucatorilor de tenis din brasov..unde va intalniti, unde jucati..astept raspuns. multumesc!

Martea si joia la liceul Mircea Cristea, de la ora 20:30. Preferabil ar fi sa vii cu un partener.

multumesc pentru raspuns. pai de asta am apelat la voi, poate asa gasesc un partener. dar de ce-mi trebuie partener, sunteti prea multi?sunteti deja formati pe echipe?

Nu suntem prea multi :D . Dar incercam sa venim in numar par, ca sa nu stea nimeni pe tusa.

antrenamente Brașov

antrenamente Brașov

La multi ani!!Unde se pot face antrenamente in Brașov?

Re: Brașov

Am vazut pe forum unde se poate juca in brasov,la lic mircea cristea am mai fost,nu stiam daca mai e sala in renovare,si la lic titulescu voi merge luni.Multumesc!!

Sala de la Titulescu este inchisa, va intra in reparatii. Singura sansa este Mircea Cristea seara dupa 20:30 marti si joi. Puteti veni direct dar puteti si vorbi in prealabil cu Dan sau Razvan Tecuschi pentru ca nu sunt sigur ca saptamana aceasta vine cineva...

Salut!
Mai au loc asemenea intalniri ?
As fi venit si eu cu 1-2 prieteni.

Se fac pe undeva antrenamente in Brașov ?
M-as baga si eu ..

clauhce a spus:
Se fac pe undeva antrenamente in Brașov ?
M-as baga si eu ..
As vrea sa ma antrenez si eu, dar nu prea am cu cine. Sunt de curand mutat in bv. Ne-am putea intalni sa jucam cateva mingi... :)

Back
Sus