BRAZI TURNEU A 15 NOIEMBRIE 2008

Re: BRAZI TURNEU A 15 NOIEMBRIE 2008

Marian023 a spus:
VISCO a spus:
București. Marius Frusina si Aurel Onut. Primul la "amatori", al doilea la "open" caci este proaspat legitimat in "onoare" :wink: .
Si eu joc in onoare dar dupa primul open organizat la București s-a decis datorita rezultatelor slabe obtinute in grupa sa fiu trecut la amatori, aproapo in onoare maj sunt amatori ;)
Stiu, dar prefer sa iau bataie de la jucatori superiori decat de la "veterani" care schimba paleta cu una cu antitopspin cand sunt cu spatele, dus dupa mingie sau vin cu ambele fete negre (un soft si o iarba) mintind ca au intrebat ei organizatorul si ca la "amatori" se poate. Ambele cazuri sunt absolut reale!

Din Ploiești:
Sorin Banica
Dan Banica
Amandoi la amatori.

Am si eu cateva intrebari :)
Centralizeaza cineva inscrierile?
Cati jucatori sunt inscrisi?
Care va fi sistemul de joc? (ma refer la grupe "de dimineata" si grupe "de pranz". s-a mai folosit sistemul si a dezavantajat pe cei care au jucat de la pranz)
Multumesc

din Tecuci- Benea Ciprian- amatori

valentin a spus:
Am si eu cateva intrebari :)
Centralizeaza cineva inscrierile?
Cati jucatori sunt inscrisi?
Care va fi sistemul de joc? (ma refer la grupe "de dimineata" si grupe "de pranz". s-a mai folosit sistemul si a dezavantajat pe cei care au jucat de la pranz)
Multumesc
Raspunsuri:
1. Da - dl Bodeanu centralizeaza inscrierile
2.Sistemul de joc a fost descris in anuntul acestui turneu "SISTEMUL PROBABIL DE JOC: sistemul AMATuR ,Open si Amatori, cu grupe inferioare, superioare si eliminatoriu de 16 (sau 32)".
Nu inteleg conceptul de "grupe de pranz" :?:
Facem eforturi pentru a juca simultan la 20 de mese ( toate ITTF) in 2 sali . Inca imi rup mintea cum sa fac acest lucru astfel incit lucrurile sa curga mai bine decit la editia inaugurala.

primariabrazi a spus:
Nu inteleg conceptul de "grupe de pranz" :?:
La ultimul concurs de la București,din cauza numarului mic de mese grupa open a jucat la 3 mese.
Astfel s-au format 6 grupe,3 care au jucat dimineata iar altele 3 au inceput la pranz.Cred ca la asta se refera vali.
Din cate am vazut incercati sa puneti pana la 20 de mese asa ca nu se pune problema "grupelor de pranz".

Voi fi si eu prezent sambata la Brazi,asa ca poate dau si eu o mana de ajutor domnului Bodeanu la organizare,daca e cazul.
Succes.

daca mai e cineva doritor si de prin zona, mai am 3 locuri libere in masina, asa ca...nr meu 0745173072.
poate mergem mai multi sa nu ma plictisesc pe drum :wink:

sunt curios de un lucru- in focsani se joaca tenis???

dark a spus:
sunt curios de un lucru- in focsani se joaca tenis???
OFF TOPIC! :wink:
hai ca te sun eu maine sa-ti spun daca vin baietii la de la Tecuci la concurs si te pun in legatura si cu baietii de la Focșani,asa ca lasa lumea sa se inscrie la concurs in topicul asta.papa :D

leordarares a spus:
primariabrazi a spus:
Voi fi si eu prezent sambata la Brazi,asa ca poate dau si eu o mana de ajutor domnului Bodeanu la organizare,daca e cazul.
Succes.
Multumesc pentru intentie ,chiar voiam sa te rog sa incercam sa aranjam lucrurile impreuna cat mai bine. Daca numarul de participanti il va depasi pe cel din primavara, vom avea ceva de lucru.
Voi anunta maine lista jucatorilor inscrisi.
Deocamdata nu pot spune decat ca gazdele din Brazi, D-l Adi Urzeala si D-l Viceprimar Radu Leonas au facut pregatiri ca turneul sa iasa de doua ori mai bine decat la prima editie.

adrian iordachi, adjud, amator

se mai inscriu urmatorii jucatori:
pop alexandru din campina-open;
panaitescu stefan din izvoarele-open;
ciurca iulian din brasov-amatori;
profirescu constantin din izvoarele -amatori;
georgescu alexandru din izvoarele-amatori.

Se mai inscriu din Slobozia:
Ciacarascu Cristian
Enciu Alexandru
Dan Alexandru

din Pitești ( inscriere telefonica)
Vladu Nicolae
Doba Vasile
Dimicescu Ion
Ciuca Dan
Mitroi Nicu
toti la amatori

din bucuresti se mai inscriu
Stroe Georgian- amator
Anton Constantin - amator

Daca veniti dinspre Brașov, luati-o pe drumul prin Sacele, Cheia, Maneciu, Valenii de Munte. Un traseu incantator, bine asfaltat si liber. Daca sunteti obositi de drum, gasiti la Valenii de Munte un loc de popas si un prieten care va asteapta. Zice ca e cel mai mare pingpongist dintre pescari si cel mai tare pescar de pe acolo...I se zice Vali Soare.Raspunde la telefon...0766454264. Va poate rezerva cateva camere si stie pe unde au ascuns valenarii tuica dupa Sarbatoarea Tuicii de saptamana trecuta. De acolo pana la Brazi mai sunt doar vreo 30 de minute de mers. Drum bun!

stie cineva:de la Urziceni pe unde ttrebuie sa o iei ca sa ajungi la Brazi?

Dado.daniel a spus:
stie cineva:de la Urziceni pe unde ttrebuie sa o iei ca sa ajungi la Brazi?
Pai... cel mai usor este sa o iei spre Ploiești, apoi pe centura Ploieștiului la stg, la sensul giratoriu la stg, dupa aceea e intersectia cu soseaua dinspre Brașov, spre București, la vreo 2-3 km o iei pe un drum in dreapta...Gasesti indicii si in primul mesaj.

Back
Sus