BRAZI TURNEU A 15 NOIEMBRIE 2008

Re: BRAZI TURNEU A 15 NOIEMBRIE 2008

Dragomir Paul a spus:
De la Galați mai vine si domnul ( a se citi Maiestru' ) :
- Dutu Constantin - amator - 70 ani
Grija mare la cine va juca cu dinsul !!!...Nu uitati batistele acasa si picaturile pentru ochi... :D
ne-am pregatit.
avem 100m de prosoape si doua gratare.
(ptr oile dvs,dupa cum am inteles de pe forum)

elefantel_roz a spus:
Ma inscriu si eu.... Serban Suchea (amatori).
Dragi bucuresteni....care mai aveti un loc liber in masina ? N-as vrea sa iau trenul desi distanta nu e mare. :)
te i-au eu da-mi un tel la 0764760088

meciurile stau sa inceapa si nimeni nu a postat inca un site cu streaming video... :?

D0ryN a spus:
meciurile stau sa inceapa si nimeni nu a postat inca un site cu streaming video... :?
in bara de browser introduceti ip: 89.40.107.20, si mai apoi id: tenis si parola: tenis, pentru a vizualiza concursul de tenis organizat in Comuna Brazi.

D0ryN a spus:
Pentru a vizualiza concursul de tenis organizat in Comuna Brazi, puneti in bara browser-ului adresa de ip: 89.40.107.20 urmata mai apoi de id: tenis si parola: tenis

primariabrazi a spus:
D0ryN a spus:
Pentru a vizualiza concursul de tenis organizat in Comuna Brazi, puneti in bara browser-ului adresa de ip: 89.40.107.20 urmata mai apoi de id: tenis si parola: tenis
se incarca foarte greu...apoi zice ca nu gaseste pagina...
de ce ne amagiti degeaba...?
puteati sa ziceti ca nu aveti posibilitati pentru streaming video...

Dupa tragerea la sorti, sferturile arata astfel:
1Trifu Bogdan B - Puiu Dragos PL
2Bodeanu M B- Ciobanu Alex B
3 Iancu G PL- Maritanu L
4 Panaitescu S PL- Leorda Rarea MS

D0ryN a spus:
primariabrazi a spus:
D0ryN a spus:
se incarca foarte greu...apoi zice ca nu gaseste pagina...
de ce ne amagiti degeaba...?
puteati sa ziceti ca nu aveti posibilitati pentru streaming video...
mai schimbati furnizorul de internet. tocmai am fost salutati din Spania si se vede OK.
problema e la tine "gogule"

OPEN
1 Ciobanu A
2Iancu G
3Trifu B
4 Leorda R
5-8
Maritanu L
Bodeanu M
Panaitescu S
Puiu D
Amatori
1 Rosca Virgil
2 Bratu Andrei
3 Ciuca Dan
4 Marandici Adrian
5-8
Botirca Sorin
Mihaila
Nestor
Iordachi A

deci......s-a terminat...
uf.....la mare maraton am participat.....
mult e de munca la amenajarea salii ( si in cazul special de ieri a salilor) deoarece sala este folosita pentru mai multe activitati sportive....
1 zi intreaga am montat banner-ele sponsorului si am pus in functiune aerotermele.
zilele ca zilele dar...noptile....
telenovela mesele ITTF a tinut mai multe nopti culminind cu raminerea in pana a camionului acestea ajungind la Brazi in ziua concursului ora 6.00....adica cu 3 ore inainte de inceperea turneului....
ufff......
dar.....si dupa mesele si fileele pentru care am fost criticati data trecuta acum s-au ridicat la inaltimea evenimentului..
sper ca atmosfera , pregatirile , cupele , diplomele , lichidele si solidele ( servite la bufet) v-au satisfacut.
si pentru ca acum s-au acordat putem sa facem publice si premiile acestea 9 la numar fiind in ceasuri marca Zeppelin Germania ( de diverse valori in functie de pozitia in clasamentul final)
Multumesc pe aceasta cale firmei Exclusive Profilers SRL București importatorul acestora ( chiar sunt deosebite).

da...chiar frumos ceasul de la locul 1 :P. Un turneu super reusit din toate punctele de vedere. Organizare, conditii, meciuri, mancare si bautura la discretie...premii...o cupa MARE.. Se vede unde exista putin implicare din partea acelora care pot face ceva...

de acord cu alex, pacat ca s-au gandit unii sa ne decoreze masinile...

organizarea concursului super..conditii excelente alex jucator de vis....dar totul sa stricat cand am ajuns in parcarea sali de sport si am vazut dezastru din parcare vii si vrei sa te simti bine sa joci un tenis si pleci cu masinile facute praf acasa politia brazi nota 2 si a-r trebui sa se ia masuri pe viitor de paza a parcarilor ca astfel de momente sa nu mai aiba loc !

Felicitari organizatorilor si celor care au ajutat! si tuturor participantilor...
- de remarcat s-a ajuns sa se joace in 2 sali ...ca sa se poata termina intr-o zi!

Marian023 a spus:
Felicitari organizatorilor si celor care au ajutat! si tuturor participantilor...
- de remarcat s-a ajuns sa se joace in 2 sali ...ca sa se poata termina intr-o zi!
da. s-a jucat pentru prima data la doua sali simultan ( in faza grupelor)pentru a se termina intr-o singura zi.
DAR SIGUR NU SE VA MAI REPETA ACEST LUCRU.
problemele de logistica , catering , transport etc....fiind mult mai mari decit beneficiile.
sper sa se termine de executat lucrarile la sala polivalenta unde intra 20 de mese si sa jucam simultan la 20 mese ITTF.

Back
Sus