BRAZI TURNEU A 15 NOIEMBRIE 2008

Re: BRAZI TURNEU A 15 NOIEMBRIE 2008

cosapewe....tare mult as vrea sa ne intalnim ...ca aici pe net ..esti cel mai tare in gura ;)...sau poate ne cunoastem deja...cine stie ...

mai dragalasilor cand va dezlitpiti buzele de pe fundul luminitei poate observati ca are dreptate baiatul ala ca intradevar chestia aia ca fusta e de fapt bentita.am vazut si eu pe net.macar daca nu mai gaseste material poate se ofera caprioara sa ii aduca mingiile ca tare greu ii este sa se aplece dupa ele.

Am intr-adevar tricarbon,iar pe forhand eu joc cu tibhar volcano...ma simt super bine cu combinatia asta si stii k eu atac f mult si numai cu forhandul.Deci parerea mea este k poti incerca combinatia asta,este una f reusita.

Luminita a spus:
Visco,iti multumesc f mult.Imi place prima fustita de sus,alba.Mi-ar placea daca poti sa imi comanzi una,dar inainte spune-mi cum este cu numerele.
Hai ma Luminta nu te mai agita ca e buna asta pe care o ai acum,astea propuse de Visco is rochii nu fuste :wink:

sa n-o dam in rautati domnilor, daca intre noi nu ne intelegem atunci care mai e scopul forumului? Nu suntem creatori de moda ci jucatori indragostiti de tenis! Fiecare se imbraca cum vrea! Punct. Cel putin pentru mine.

merci Luminita! Si daca il intalnesti pe tenismenu la fileu, arata-i ca jocu' bate fusta! :)

o sa vin cu buletinul cu o caracterizare de la doamna diriginta si doua poze tip pasaport sa ma inveti si pe mine tenis.daca erai asa de bine antrenata de filimon nu iti scotea tataie ala de la brazi limba de un cot.trebuia sa il legitimezi pe el nu pe mine :D :D :D

luminita stai putin sa ne lamurim,eu nu am improscat cu noroi doar am facut o remarca.
si nu se poate sa avem onoarea pt.ca asta este forum nu site de intalniri.intra si tu pe sentimente.ro acolo se organizeaza gaseli.

luminita mie imi place fustita ta, asa ca keep on! :D iar daca vrei sa inveti pe cineva tenis, eu nu ma supar, ma bag, stiu ca mai am muuuult de treaba :D

bravo Luminita, pt. ... , asa se raspunde la astfel de mizerii!

doar un filmuletz ? :( ..poze ..? filmuletze ceva mai normale ( nu gen SEXY AMATOUR) ....de la turneul din mai au ramas mai multe filmuletze...m-am suparat :(( . Vreau si eu o poza cu castigatorii de la Open sa o pun la colectie ;) ....am vazut ca pe cei de la amatori i-ati filmat si pozat la greu ...mersi frumos !

Alex.C a spus:
doar un filmuletz ? :( ..poze ..? filmuletze ceva mai normale ( nu gen SEXY AMATOUR) ....de la turneul din mai au ramas mai multe filmuletze...m-am suparat :(( . Vreau si eu o poza cu castigatorii de la Open sa o pun la colectie ;) ....am vazut ca pe cei de la amatori i-ati filmat si pozat la greu ...mersi frumos !
Uffff. ce sa fac si eu mai repede.la filmuletul asta s-a lucrat ore in sir.
urmeaza si restul....numai de persoana ta te intereseaza?

nu cred ca sunt singurul care a jucat la open ...;) ca raspuns la intrebare....probabil ca sunteti ocupati si cu desfasurarea anchetei ...

Back
Sus