AmaTur: Turneu B București - 26.03.2006

valigti

senior
PREZENTARE TURNEU

LOCALITATEA: BUCURESTI
DATA: 26 MARTIE
ORA:9:00

SALA: STIROM
ADRESA+INDICATII ACCES:spre iesirea din Buc -autostrada soarelui, linga Policolor , bd. Theodor Pallady 43-45
TIP MESE: Yasaka , profesionale (ittf)
NR. MESE: 5
SPATIU DE JOC:exceptional

PLATA ORARA A MESELOR: 0
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 9:00 - 14:00
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: 48 / MINIM 15 (altfel nu se desfasoara)

TAXA ORGANIZARE: 10 ron per jucator (aceasta suma nu este pentru organizare, ci intra in protocolul salii)
MATERIALUL DE PREMIERE: nu, sau poate gasim un sponsor
SISTEMUL PROBABIL DE JOC: Grupe de 4-6 jucatori din care primii 3 sau 4 se califica in 2 grupe superioare ducand rezultatul din grupa, primii 2 intra in semifinale
NR. DE CAPI DE SERIE:repartizarea in grupe se va face in ordinea punctajelor AMATouR, se admit maxim 25% din fiecare numar de cap de serie din afara circuitului.
POSIBILITATE GRUPE SATELIT:posibil, depinzand si de numarul de participanti, restul in functie de numarul de participanti din categoriile respective.
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: forum, telefonic, loco
ORGANIZATORI: DASCALITEI MIHAI, MIRCEA VALENTIN,

Ultima editare de un moderator:
Concurs

Concurs

Ce bine ca se mai face un concurs. Ma treceti pe lista...

Makarone zis Maka aka Lucian. Restul numelui e poveste... :D

Vin sa-mi iau revansa. :twisted:

Bafta tuturor, sa iasa frumos.

Salut

Imi fac diligenta in a saluta pe toti utilizatorii forumului, practicanti ai tenisului de masa, si a-mi anunta participarea la acest concurs.Valabil si pentru un prieten al meu.

Prin urmare persoane inscrise:

Petru Pacuraru 0723250355
Ovidiu Gheorghese

Numai bine!

Vreau si eu sa ma inscriu, cu tot cu un amic super tare

Vreau si eu sa ma inscriu, cu tot cu un amic super tare

DA!!!!!!!!!! Bine v-am gasit ne vedem duminica :)

0723.298.841
Dragos

Absente grele la turneul de la București, vreo 3-4 jucatori buni nu au reusit sa vina. In schimb
le-au tinut locul cu brio niste nume noi.
In concluzie, tinand cont de faptul ca valigi nu are acces la internet in week-endu asta
iata rezultatele:

Locul 1 - Dascalitei Mihai (10p )
Locul 2 - Anghel Calin (8p)
Locul 3 - Gheorghe Marian (6p)
locul 4 - Dinu Gheorghe (6p)
------------------------------------
Locul 5-6 Mircea Valentin (4p)
Locul 5-6 Trifu Bogdan (4p)
Locul 7-8 Cavasi Costin (3p)
Locul 7-8 Dona Eugen (3p)
------------------------------------
Restul participantilor, cate 2p fiecare

Cei care au iesit din grupe si au pierdut in optimi

Rozescu Valentin
Iosif Daniel
Popa Marius
Dinu Dan
Constantin Dragos
Angelescu Mihai
Macabinski Lucian
Suchea Serban

Cei care nu au trecut de grupe

Dragomir Dan
Carjan Vlad
Dobre Adrian
Constandache Adrian
Micu Florin
Niculescu Alin
Gheorghese Ovidiu
Pacuraru Petru

Acum, cateva informatii despre sistemul de joc: s-au facut 4 grupe de cate 6. Au trecut mai departe primii 4 din fiecare grupa, dupa care s-a jucat in sistem eliminatoriu. O mare dilema am avut la stabilirea locurilor 5-6 si 7-8 tinand cont ca toti cei 4 au pierdut in sferturi potrivit sistemului eliminatoriu dupa care nu au mai jucat meciuri de departajare. Am
considerat ca Mircea Valentin si Trifu Bogdan trebuie sa ocupe locurile 5-6 pentru ca ei si-au castigat grupele lor si in consecinta au mai multe victorii decat Dona Eugen si Cavasi Costin care au iesit pe locul 2 in grupele lor. Mai mult, in grupe Trifu a castigat la Dona cu 3-0 si Mircea la Cavasi cu 3-2. Sper sa nu iasa discutii pe tema asta :)

Premii : premiile au constat intr-o presa pentru lipit paleta (oferita de Micu Florin daca nu ma insel) pentru locul 1 si cate un CD cu filme de tenis de masă pentru locurile 1-4

Aaa...si era sa uit..valigti s-a ales si cu un premiu special....un lemn yasaka sweeden classic si doua fețe destul de jucate dar inca bune ( un gps si un tsp )...toate uitate cu amabilitate de unul dintre sfertfinalisti. :lol:

Back
Sus