Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
elefantel_roz a spus:Absente grele la turneul de la București, vreo 3-4 jucatori buni nu au reusit sa vina. In schimb
le-au tinut locul cu brio niste nume noi.
In concluzie, tinand cont de faptul ca valigi nu are acces la internet in week-endu asta
iata rezultatele:
Locul 1 - Dascalitei Mihai (10p )
Locul 2 - Anghel Calin (8p)
Locul 3 - Gheorghe Marian (6p)
locul 4 - Dinu Gheorghe (6p)
------------------------------------
Locul 5-6 Mircea Valentin (4p)
Locul 5-6 Trifu Bogdan (4p)
Locul 7-8 Cavasi Costin (3p)
Locul 7-8 Dona Eugen (3p)
------------------------------------
Restul participantilor, cate 2p fiecare
Cei care au iesit din grupe si au pierdut in optimi
Rozescu Valentin
Iosif Daniel
Popa Marius
Dinu Dan
Constantin Dragos
Angelescu Mihai
Macabinski Lucian
Suchea Serban
Cei care nu au trecut de grupe
Dragomir Dan
Carjan Vlad
Dobre Adrian
Constandache Adrian
Micu Florin
Niculescu Alin
Gheorghese Ovidiu
Pacuraru Petru
Acum, cateva informatii despre sistemul de joc: s-au facut 4 grupe de cate 6. Au trecut mai departe primii 4 din fiecare grupa, dupa care s-a jucat in sistem eliminatoriu. O mare dilema am avut la stabilirea locurilor 5-6 si 7-8 tinand cont ca toti cei 4 au pierdut in sferturi potrivit sistemului eliminatoriu dupa care nu au mai jucat meciuri de departajare. Am
considerat ca Mircea Valentin si Trifu Bogdan trebuie sa ocupe locurile 5-6 pentru ca ei si-au castigat grupele lor si in consecinta au mai multe victorii decat Dona Eugen si Cavasi Costin care au iesit pe locul 2 in grupele lor. Mai mult, in grupe Trifu a castigat la Dona cu 3-0 si Mircea la Cavasi cu 3-2. Sper sa nu iasa discutii pe tema asta
Premii : premiile au constat intr-o presa pentru lipit paleta (oferita de Micu Florin daca nu ma insel) pentru locul 1 si cate un CD cu filme de tenis de masă pentru locurile 1-4
bogdanel a spus:salut,
nu am putea, pe viitor, sa stabilim inainte pe forum regulile, adica eventual, daca suntem un numar se joaca asa, daca suntem alt numar se joaca altfel?
oricum cred ca-i destul de greu sa gandim in asa fel incat toata lumea sa fie satisfacuta!
elefantel_roz a spus:Mie nu mi se pare normal, mai greu se luau punctele la turneele de la IDM de 14-17 oameni.Daca am fi stiut de la inceput cum sta treaba faceam 2 turnee paralele sau nu mai faceam eliminatoriu. Asa cum s-a desfasurat concursul, alocarea retroactiva de puncte suplimentare mi se pare in totala contradictie cu spiritul acestei competitii. Dupa parerea mea, clasamentul trebuie sa reflecte valoarea jucatorilor nu niste calcule ale hartiei. Eu unul as fi vrut sa iau alea 3 puncte dar astept si ziua in care o sa le merit. Nu vreau sa se supere nimeni, dar cei care au beneficiat de aceasta regula ( in afara de Angelescu Mihai care mai ia puncte si la celelalte turnee ) nu cred ca mai obtineau punctele astea daca se faceau grupe in loc de sistem eliminatoriu.
elefantel_roz a spus:Nu vreau sa se supere nimeni, dar cei care au beneficiat de aceasta regula ( in afara de Angelescu Mihai care mai ia puncte si la celelalte turnee ) nu cred ca mai obtineau punctele astea daca se faceau grupe in loc de sistem eliminatoriu.
filo a spus:Pai nu s-a spart ci s-a dat puncte la 16 persoane in loc de 8. Mie imi e indiferent dar eu zic ca daca au fost atat de multi merita fiecare ceva puncte pentru efortul depus...................
valigti a spus:Aveti aici o adresa pentru pozele facute in 26 martie la Stirom
ftp://194.126.176.91/
...si o sa le punem si pe forum...curind
valigti a spus:Ce facem atunci cind vin mai multi participanti cu aparate foto si toti vor sa faca 1-2 poze ? :shock: