Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Vad ca nu apar pe lista actualizata la avansati. Pe listele anterioare eream. Spun asta deoarece tb sa ma retrag (sâmbăta se lucreaza la noi, am fost anunțat azi). Deci se retrage Baciu Ștefan Mioveni Argeș Avansați. Mulțumesc.
Trimis de pe al meu DRA-L21 folosind Tapatalk
Mai omule ce mama naibi ai, esti baut... tie bine ! .... ai nevoie de ajutor fa un semn discret si vin pana la Brașov sa te ajut.
Vrei să-ți fac un semn? Cu ce draq să vi tu la Brașov măi amărășteanule, pe tine dacă nu te ia cineva de la gară naști tot ce mănînci pe aici. Te-ai lămurit că nu am zis 300?
...băuturaspelndida ... !
Cu parere de rau anunt ca daca la elite nu sunt minim 6 jucatori turneul nu se mai disputa !
Buna dimineata!
Pe bune? Dar de cei care s-au bazat pe acest turneu, au platita cazarea si pierd banii, nu va pasa? De ce nu faceti Elite + Open ? Asa e, de exemplu, turneul de la Cluj, tot din acest weekend!
Buna dimineata!
Pe bune? Dar de cei care s-au bazat pe acest turneu, au platita cazarea si pierd banii, nu va pasa? De ce nu faceti Elite + Open ? Asa e, de exemplu, turneul de la Cluj, tot din acest weekend!
Inscrieri Topspin Body&Mind OPEN (26.08.2021) JOI ORA 18:00
1. Chirila Robert, București, 2053 - 32.8 - O
2. Gavrila Aurel, București, 71 - 31.22 - OWD
3. Istrate Cristian, București, 26 - 29.4 - OW
4. Craciun David Mihai, București, 116 - 29.37 - O
5. Gheorghe Nicolae, București, 34 - 28.93 - O
6. Sandu Stefan, București, 1205 - 28.6 - O
7. Trocan Nicolae, Mioveni, 49 - 28.29 - OW
8. Ionascu Gabriel, București, 405 - 27.54 - O
9. Vasile Gelu Iulian, București, 1859 - 26.5 - O
10. Lazar Ion, București, 747 - 22.05 - O
11. Caranda Alexandru, București, 614 - 21.66 - O
12. Campean Adrian, București, 248 - 21.61 - OW
13. Popescu Eugen, București, 373 - 21.03 - O
14. Guluta Florin, București, 283 - 20.92 - O
15. Docan Cristian, București, 190 - 19.6 - A
16. Chirica Alexandru, București, 285 - 18.59 - A
17. Iordache Vlad, București, 1623 - 0
18. Chiron Adrian, București, 1781 - 0
19. Saitan Claudiu, București, 6011 - 0
20. Radu Aurel, București, 6012 - 0
Sanchi ... ai văzut tu că e o p?ine de mîncat pe acolo .... las-o jos ca măcăneVad ca toata lumea e pusa pe scandal, zic sa intru si eu in hora
Ma inscrisesem si eu (Catana Claudiu).
Multumesc.
Din cate observ, e pe pct. de a se isca o noua controversa ......dar ma uit siderat la lista de inscrieri si nu inteleg care e pb!!
De data asta, Cristi are dreptate in totalitate...Cum sa tii un turneulpt. un jucator? Atentie, este vorba de turneul de Elite, nu de celelalte 3 turnee (Open etc.).
Cu o zi inainte de disputarea turneului, pe lista de inscrieri la Elite e un singur jucator, si acela din Buc.
Care sunt jucatorii care si-au platit cazarea si nu mai pot veni, deaorece nu se mai tine turneul la Elite??
Oameni buni, inainte de a scrie ceva pe forum, treceti si prin filtrul gandiri .....
In schimb se pot comasa categoriile A+ H, E+ O , E+O+A, H..s.a.m.d
Nu am citit regulamentul insa nu imi aduc aminte sa fi vazut vreodata un turneu H, A si O/E .... poate mi-a scapat mie ... dar cred ca ar trebui sa fie H/A si O/E ... iar in aceasta formula lucrurile s-ar complica iar avand in vedere ca numarul celor inscrisi la cele 2 categorii H si A va depasi numarul maxim de locuri... Plus ca vor ramane 2 zile in loc de 3 si sunt schimbari prea din scurt ...
Trimis de pe al meu SM-N986B folosind Tapatalk