AmaTur: Turneu A+ București (Chiajna) - 29/30.09.2018

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
"Da, doamna, inscrierile la acest turneu se fac, conform regulmentului Amatur, in ordinea clasamentului. Va rog sa urmariti putin listele de inscrieri si veti observa ca punctajele jucatorilor inscrisi sunt in ordine descrescatoare. Pentru ca Mihai sa intre in lista participantilor, ar fi avut nevoie de mai multe puncte, care puteau fi obtinute prin participari mai multe. Joi seara vom afla daca vor ramane locuri disponibile la OPEN. "

Multumesc pentru raspuns! O zi buna!

Se înscriu Nitu Victor Slobozia Elite
Rasnoveanu Daniel București Elite

Later edit: Rasnoveanu Daniel are Mp=22. A fost înscris la Open.

Ultima editare de un moderator:
Negria Mihai din București la Elite. Mulțumesc.

Later edit: Negria Mihai are Mp=22,92. A fost înscris la Open.

Ultima editare de un moderator:
Mamma mia! Ce turneu va fi la Chiajna! Aș fi vrut foarte mult să particip din mai multe motive, de exemplu: 1). Așa cum există ''Elite'' pentru AmaTur, tot așa există orașul lui Bucur ca etalon pentru România; 2). Joc mai bine în deplasare [la Sun Plaza - Piața Sudului pe 18 august am fost la un singur pas de ce mi-am propus: am stat destul între ''superioare'' și ''eliminatorii'', după un meci de ''totul sau nimic'' cu Marcel Enciu (2-0 eu, 2-3 eu!!!LOL)]; 3). Nu știu exact cât e de bun Bistreanu Armand, dar m-a ''luat'' gata terminat după zeci de minute de pauză... Am și cedat la 0-1 la seturi... ''Am pierdut ultimul tren'' de la 20.30 din Gara de Nord spre Constanța, deși aveam bilet rezervat, dar m-am revanșat cu ăla micu' Tofan Marius care a câștigat locul I la Open și m-a readus cu picioarele pe pământ teafăr și sănătos la Constanța; 4). Sunt mîndru că sunt român și pentru ce a realizat Ovidiu Ionescu - medalie de argint la C.E. după 1-4 cu Timo Boll!; 5). Nu-i bai! Nu beneficiez de Wild Card? Nici nu merit! Sunt 4-5 din București cu MP mai mare decât mine!; 6). O să mă înscriu la turneele din București până voi câștiga unul. începători, avansați, impresioniști, scriitori englezi din sec. al XIV-lea... Nu contează nivelul. :))

Rasnoveanu Daniel-Elite, Nu este o greseala de inscriere, desi am medie de open daca am loc la Elite prefer sa joc la Elite, multumesc!

Daca dupa Joi(27-Sep) mai sunt locuri disponibile, va rog: Andrei Virtopeanu / București / Elite, multumesc!

Rasnoveanu Daniel-Elite, Nu este o greseala de inscriere, desi am medie de open daca am loc la Elite prefer sa joc la Elite, multumesc!

Dan2 a spus:
Participa jucatorii cu media turneelor MINIM 30p.,jucatorii legitimati in divizia B, precum si jucatorii OPEN-isti cu MP<30 care SE VOR PUTEA INSCRIE NUMAI PE LOCURILE RAMASE LIBERE JOI 27 SEPTEMBRIE ORA 21,00

Dacă Joi seara la ora 21.00 rămân locuri libere la Elite si la Open, acestea vor putea fi ocupate și de către jucătorii de la categoria imediat inferioară, în ordinea înscrierii.

Prin urmare, vă rog să consultați listele de Joi seara, și, dacă veți constata că au rămas locuri libere la Elite, să solicitați transferul.
Mulțumesc pentru înțelegere!

Back
Sus