București - Locatii de tenis de masa

Re: Locatii in București

Vis a vis de muzeul Satului in zona strandul Tineretului (a nu se confunda cu parcul Tineretului)

exact la strandul tineretului,in curte este sala de tenis de masă speciala.

Luminita a spus:
La Tineretului se mai poate juca tenis in conditii f bune.
La 20 ron e si normal sa ofere conditii bune.
Oricum daca mergeti pe acolo aveti grija la fiecare detaliu minor ca sa evitati o criza de nervi din partea proprietarului :evil:

mai rares nu mai zi asa de dom patron karatistu cu nu stiu cati dani are.
de cat sa joc acolo mai bine pe mese de ciment in herastrau!
ce 20 de roni e ora acum?
ce subtire,poate sa fie si gratis ca acolo nu m-a duc!

don paul eu nu exagerez cu nimic cu ce este in aceea sala.
poate confirma si rares.
daca e vorba de bere.......vin si eu la galati!
am auzit de la colegii mei de la voluntari ca s-e mananca ping-pong pe paine la dv. la galati!

in cazu asta sala de la tineretului este exclusa din program;))

Stai ma linistit ,poti sa joci acolo fara probleme,eu nu am avut niciun incident.
Uite mai e si Miramar (complexu de sanatate din Pantelimon) daca nu vrei la Tineretului,aaa si era sa uit nu stiu acum ca e frig daca mai sunt mese in Tei la baza sportiva.

Eu joc la Tineretului fara probleme de 4 luni si in afara de cererea de a respecta minimul bun simt si de a juca in adidasi dedicati nu am sesizat nimic deosebit. Probabil ca as fi avut cam aceleasi pretentii sa fi fost in locul patronului.
Pretul poate fi o problema, dar face abonamente care au pret mai mic pe ora.
La Miramar am fost o singura data acum vreo 3 ani si am vazut ca se fumeaza si nu m-am mai dus. Poate acum e altfel, mai ales ca a intrat legea cu spatiile pentru nefumatori...
La IDM joc din an in Pasti (cam la 2-3 saptamani, sambata) si pot sa spun ca pretul mic de dimineata e super tare, dar spatiul la masa este cam mic, insa nu deranjant.
Daca punem la socoteala si mesele din strandul Studentesc (Tei), sunt cam putine locuri pentru un oras ca București, asa-i?

am fost astazi la Miramar si pot sa va spun urmatoarele: mesele sunt destul de uzate dar se joaca in conditii bune, spatiul la masa mi sa parut cam mic dar se poate juca OK, au o masa JOOLA foarte misto, iar pretul e acceptabil(10 lei)

Alte locatii sa inteleg ca nu prea sunt in București...cred ca orasele mai mici sunt mai active la sportul asta din pacate...

pana acum avem asa: IDM, Miramar, Tineretului, Tei, Herastrau(la mese de ciment)
App..misto avatar "grasomega"

mai sunt si alte locatii dar mai restranse din punct de vedere 'public'.....ale anumitor cluburi.. si cred ca mai sunt si altele dar mai mult de hobby ca dotare mese spatiu si asa...de genu biliard ..tenis de masă..la gramada acolo...de genul asta ar mai fi "Club 178" prin berceni...

Pentru cei din zona Militari-Drumul Taberei,clubul Mazicon de pe prelungirea Ghencea poate fi o solutie.
Mesele nu sunt profi,insa e liniste,nu e agitatie si nu e fum(plus ca in timpul jocului poti sa mai tragi cu urechea la stiri :D )
Pentru cei care joaca de agrement e o alegere ok,nu si pentru pretentiosi care vor mese profi,pardoseala gerflor etc
http://www.mazicon.ro/tenis-de-masa.php

Pentru sectorul 3 exista pe Fizicienilor o sala cu 5 mese, conditii destul de bune si oameni de treaba. 15 ron ora, 120 ron abonament 10 ore. Pretul se mai schimba. Este destul de frecventata, dar daca faci rezervare e OK.

Aaaa da de sala asta am uitat,Galion se numeste.
Are mese Active...sunt cam barci dar merge daca nu ai mari pretentii.

cluburi sau sali ceva mai centrale cunoasteti?

M-ar interesa si pe mine, locuri mai centrale unde se pot face si rezervari (prin centrale inteleg aproape de o statie de metrou).
Mc

IDM-statia de metrou semanatoarea,cred ca e singura locatie cu statie de metrou f aproape

Stie cineva daca se mai fac antrenamente la ping pong la STIROM(fabrica de sticla) de langa Policolor?

Back
Sus