AmaTur: Turneu A București - Sala Polivalentă - Turneul Ultimul Omagiu - Maria Alexandru, 28/29 Decembrie 2024

In mai 2023, la turneul de la Navodari, jucatorul Galos Alexandru a primit deja un avertisment de la organizatorul turneului, ca urmare a comportamentului nesportiv la masa de joc.
A se vedea la min 4.35 din linkul de mai jos:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=290841493270336&id=1000574220 82219

Acum la acest turneu, din nou un comportament neadecvat la masa de joc a aceluiasi jucator.

S-au analizat in cadrul Echipei aceste spete, si in conformitate cu art 7.5.3. se suspenda jucatorul Galos Alexandru timp de 3 luni, incepind cu ianuarie 2025, din toate competitiile Amatur pentru comportament nesportiv.

Ultima editare:
In mai 2023, la turneul de la Navodari, jucatorul Galos Alexandru a primit deja un avertisment de la organizatorul turneului, ca urmare a comportamentului nesportiv la masa de joc.
A se vedea la min 4.35 din linkul de mai jos:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=290841493270336&id=1000574220 82219

Acum la acest turneu, din nou un comportament neadecvat la masa de joc a aceluiasi jucator.

S-au analizat in cadrul Echipei aceste spete, si in conformitate cu art 7.5.3. se suspenda jucatorul Galos Alexandru timp de 3 luni, incepind cu ianuarie 2025, din toate competitiile Amatur pentru comportament nesportiv.

Avertisment pentru că a distrus mantinela, plus că a lovit un participant???? Dacă se intervenea corect atunci, acum nu cred că mai era necesar.
Alexandru, mergi la doctor!

Eu știu un caz când în loc să fie pedepsit jucătorul care a greșit a fost pedepsit organizatorul pentru ca a eliminat jucătorul. Poate ca si de asta ezită unii organizatori să ia o măsură așa de drastică.

Amenajarea salii a fost un mesaj pios in omagiul celei ce a fost Maria Alexandru idolul copilariei mele pe care am cunoscut-o personal in ultimi ani de viata si activitate prin intermediul Doamnei Nora Mihalca si Doamnei Nicoleta Husar.Un culoar central imbracat in doliu de ramas bun si cate o mantinela neagra la fiecare masa in semn de aducere aminte.
Odihna Vesnica Maria Alexandru!

Back
Sus