CLASAMENT
in urma discutiilor de astazi cu George s-a stabilit urmatoarea modalitate de interpretare a frazei "un meci castigat 1 punct"
- in fazele grupelor(inferioare si superioare) pentru fiecare victorie se va acorda 1 punct si fara "bye-uri" in grupe
- in fazele eliminatorii se va acorda 1 punct pentru promovarea in fiecare etapa superioara(calificare in sferturi=1 punct, in semifinale=1 punct, in finala 1 punct, castigarea finalei=1 punct)
- se vor tine toate cele 12 etape de la fiecare categorie, dupa care se va declara inchis sezonul 2(cu premierea de rigoare)si va incepe sezonul 3
- voi posta in cursul zilei de astazi sau maine clasamentul actualizat si tabelul cu etapele desfasurate pentru fiecare categorie
--------------------
Avand in vedere dinamica etapelor si provocarile din sezonul 2 va rog sa va pregatiti cu propuneri de imbunatatire a regulamentului pentru sezonul 3 -PE CARE LE POSTATI IN MESAGERIA MEA PE SITEUL AMATUR.
cele bune,
Ca sa inteleg si eu: aceasta interpretare schimba cu ceva felul in care se puncteaza, fata de cum s-a facut pana acum?
Daca da, nu este in ordine....nu schimbi regulile pe parcursul jocului...
Daca nu, care a fost rostul interpretarii? Ca scrie destul de clar pe prima pag. cum se calculeaza.
Iata 2 propuneri, ca tot sunt pe subiect:
- daca e Top 20, atunci sa fie Top 20 ....daca ma intelegeti (20 jucatori, nu mai multi) pt. fiecare etapa!
- sa nu se mai acorde pct. automat pt. participare....doar incepand cu prima victorie....se poate ajunge la situatia in care, sa zicem, la ultima etapa cel de pe primul loc are 2 pct. in fata si nu poate participa, iar cel de pe locul 2 va castiga cupa doar prin simpla participare, fara nici o victorie.
Mai aveam o propunere, dar nu o mai spun....nu vreau sa il supar pe Ovidiu, s-ar simti vizat (desi nu este despre el, era ceva in general)....
Scuze ca am scris aici propunerile, dar eram inspirat

....