BUCUREȘTI: Top Ping Pong Shop & Academy

Buna ziua,

Pt. 9 ianuarie: Alexandru Marius, open.

Multumesc.

L.E.
Daca vad bine, in poza de turneu scrie OPEN, dar pe linia de mai jos, cu alb apare "... dedicata exclusiv jucatorilor... cu o medie nu mai mare de 10 puncte"
Pana la urma ce categorie va juca Sambata (9 ian.) si de la ce ora?

Ultima editare:
Buna ziua,

Pt. 9 ianuarie: Alexandru Marius, open.

Multumesc.

L.E.
Daca vad bine, in poza de turneu scrie OPEN, dar pe linia de mai jos, cu alb apare "... dedicata exclusiv jucatorilor... cu o medie nu mai mare de 10 puncte"
Pana la urma ce categorie va juca Sambata (9 ian.) si de la ce ora?
E o mica greseala de la design, daca stii ca, categoria OPEN inseamna altceva, atunci ai inteles corect si nu mai trebuia sa postezi mesajul.
Hai sa gandim un pic.
Sarbatori cu bine.
Sa ne revedem sanatosi!

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

E o mica greseala de la design, daca stii ca, categoria OPEN inseamna altceva, atunci ai inteles corect si nu mai trebuia sa postezi mesajul.
Hai sa gandim un pic.
Sarbatori cu bine.
Sa ne revedem sanatosi!
Poate pentru ca nu am inteles, de aceea am postat mesajul.
Nu am facut-o pentru a starni vreo ironie, ci doar pentru ca am gandit (sic!) ca e ceva in neregula .
Daca stii ca observatia mea e intemeiata, atunci ai inteles corect si trebuia (doar) o banala lamurire, fara a te simti lezat cu ceva. ;)
Sarbatori cu bine.
Sa ne revedem sanatosi!

Poate pentru ca nu am inteles, de aceea am postat mesajul.
Nu am facut-o pentru a starni vreo ironie, ci doar pentru ca am gandit (sic!) ca e ceva in neregula .
Daca stii ca observatia mea e intemeiata, atunci ai inteles corect si trebuia (doar) o banala lamurire, fara a te simti lezat cu ceva. ;)
Sarbatori cu bine.
Sa ne revedem sanatosi!

Char nu m-am simtit lezat, ci doar intrigat ca, cineva cu o experienta destul de mare cum esti tu in circuit si cu atatea participari la categoria OPEN, pune o astfel de intrebare.
Am simtit-o ca o ironie si ti-am raspuns in consecinta. Mea culpa!
Toate bune!

Pentru 9 ian., se înscrie la Open Gheorghe Nicolae, din București

Buna dimineata, Craciun cu bucurii pentru toti si multa sanatate !la open rog inscriere pentru Vasile Buzatu si Cornel Dumitrescu.La multi ani si sanatate tuturor in 2021 !

Back
Sus