București - Unde inscriu baiatul la tenis?

Mihai Pajura

boboc
Scor reacție
0
Locație
București
cine are mai putin de 12 ani si e pasionat de tenis de masă poate veni la css pajura București Bd.Ion Mihalache nr 162.[/list]

in primul rand bine ai venit pe forum
si cu astialalti mai batrani nimic?
ma gandeam la ceva concursuri, antrenamente chiar si platite, meciuri cu alti jucatori?
apropo n-ai un messenger sau un mail ca sa mai schimbam o impresie, doua?

Unde se pot face cursuri pentru copii?

Unde se pot face cursuri pentru copii?

Am constatat ca fata mea de 9 ani are ceva aptitudini pentru acest sport. Am gasit un antrenor 'ad-hoc' dar acesta si-a cam atins limitele si as vrea sa merg mai departe. Are cineva idee unde se fac antrenamente pentru copii?

incearca la BNR (evident la clubul sportiv de pe langa BNR, in zona Cotroceni)

sau la CSS Pajura (b-dul 1 Mai)

asteapta putin si sunt convins ca vor aparea si raspunsuri cu maim ulte detalii

Re: Unde se pot face cursuri pentru copii?

Re: Unde se pot face cursuri pentru copii?

Flo a spus:
Am constatat ca fata mea de 9 ani are ceva aptitudini pentru acest sport. Am gasit un antrenor 'ad-hoc' dar acesta si-a cam atins limitele si as vrea sa merg mai departe. Are cineva idee unde se fac antrenamente pentru copii?

Dak vrei ca fata ta sa faca performanta in tenisul asta ... iti pot recomanda cateva cluburi .. unde sunt antrenori profesionisti:

1. Stirom București (langa policolor, pe bulevardul theodor pallady)
2. Strada Fizicienilor ( la Dumitrescu ... antrenorul otiliei badescu la 9 ani)
3. La arenele BNR

si cam atatea stiu eu unde se pot face antrenamente pentru fete

9 ani e cam tarziu pentru performanta,dar totusi i-ti recomand pajura cauta pe elena antohe

Merci de sfaturi.
Pajura e foarte departe.
O sa incerc la BNR si pe Fizicienilor (stiu clubul).
Intre timp pentru cei interesati ftp://194.126.176.91 user anonim pw pingpong (cat am compu deschis...)

la BNR cautal pe Dan Antohe sotul Elenei,i-ti si o vorba buna daca vrei,doar sa-mi spui numele fetei.

:D

:D

chiar .. pentru astia mai mari .. chiar si platit .. nu se pot face antrenamente??? :) ...
k pana oi avea copil de 12 ani o sa dureze ceva! :(

Re: :Buna..daca esti din București..sala vei gasi!

Re: :Buna..daca esti din București..sala vei gasi!

Sala de antrenament .... :!: ,,am auzit ca Otilia Badescu isi va putea desfasura activitatea in sala de sport a unui colegiu....Sper ca va dori sa lucreze si cu amatori,ar fi un lucru grozav.... :D
Astept cu nerabdare!!!! :lol:

are cineva antrenor?

are cineva antrenor?

Unde se poate gasi un antrenor in București (preferabil sectorul 2), si cam cat e pretul pe ora? Nu pt tenis de performanta sau copii, ci la nivel de seniori/amatori.

E cineva care a luat/ia ore? Sunteti multumiti? Ati observat o imbunatatire masiva?

poti veni la scoala de tenis topspin deschisa la arenele BNR jos.
acolo gasesti parteneri-antrenori care te pot invata multe din secretele acestui sport, iar tarifele nu sunt foarte mari 40 RON - sedinta de 1,5 ore sau abonament 300 RON - 12 sedinte x 1,5 ore.
pentru alte detalii, poti sa ne suni la 0722.291459

Cursuri de tenis in București

Cursuri de tenis in București

am cautat pe net un club de tenis de masă pentru cateva cursuri, lectii, etc., numai sambata sau duminica, dar nu am gasit nimic sigur.
m-ar interesa, bineinteles contra cost, daca cineva stie sa-mi dea informatii despre asa ceva. :?:

Am eu ceva propuneri dar nu inteleg , esti din București ?
Si sa zici ceva sigur sa vorbim sa vedem daca se poate si cind , in principiu am inteles ca doresti numai simbata si duminica , cit timp vrei sa faci ? o luna , doua ? sau cind ai timp ?

am vazut SALA d-le galant si, daca nu se intampla nimic deosebit, sunt negresit la galati pe 01.03.

vino adi la iasi si ti predam noi cursuri ,lectii,etc :wink:

Exista Club in București pentru tenis de performanta?

Exista Club in București pentru tenis de performanta?

Am si eu o intrebare
joc de foarte mult timp ping-pong , dar nu am reusit sa ajung la niciun club pentru a juca ping pong de performanta
am 17 ani
cunoaste-ti cumva vreun club prin București ?
vi se pare tarziu sa incep sa joc la un club ? ...... ma refer de performanta

Re: o intrebare

Re: o intrebare

pentru multi e tirziu si la 9 ani , de obicei cei care ajung bine pleaca de la 5-6 ani , deci la 17 , parerea mea e ca nu ai nici o sansa...
Multi din ei muncesc de la 4 ore pe zi in sus ca sa mentina nivelul , sau sa-l creasca , deci sa recuperezi ce au cistigat ei dealungul vremii ...
Dar nu-ti face probleme , participa la turneele noaste si o sa fi multumit , sint in toata tara , aproape saptaminal e pe undeva un turneu .

Back
Sus