butterfly balsa carbo x3 all

Re: caut paleta si am nevoie de ajutor...

dark a spus:
visco ai dreptate, la acest lucru m-am referit si eu ca sunt altfel, dar din cate stiu crisan foloseste paleta Donic, oricum astept pareri. Rares sigur ne vedem sambata si poate ma ajuti sa imi aleg paleta potrivita, dar sa nu te superi daca te bat cu o paleta Hanoi din 1992 :lol:
Donic face si palete f bune cum ar fi "Dicon", "Person Powerplay',"Opticon" si multe altele. Crisan nu a jucat niciodata cu "Crisan Titanium" dar joaca intradevar cu un lemn Donic.

Donic Dicon foloseste Crisan , si fețe Waldner , acum poate o fi trecut la alte fețe,ceva din gama noua ...

Va salut prieteni.Sunt din hunedoara si sunt proaspat logat.am asteptat mult timp autentificarea.
pe un lemn de donic nu ar merge fete yasaka gatien mark V de exemplu?:D

De ce nu? Conteaza insa pe care lemn pt ca au si combinatiile astea secretele lor. Si mai conteaza f mult si senzatia subiectiva care-i convine fiecaruia.

am pus mana pe un tsp balsa 4,5 cu fete tibhar nimbus, ce spuneti despre ele?? sunt bune, cum ar trebui sa joc cu ea?? Nu prea imi iese topspinul, cu reverul ceva mai binisor, de ce?

mandrubogdan a spus:
Va salut prieteni.Sunt din hunedoara si sunt proaspat logat.am asteptat mult timp autentificarea.
pe un lemn de donic nu ar merge fete yasaka gatien mark V de exemplu?:D
Parerea mea este ca mark V sau V30 merg pe orice lemn. Mai multi cred la fel pentru ca sunt niste fețe cu un control foarte mare si un spin pe masura. Le recomand cu caldura.. desi nu le mai am :D

Si eu sint de acord cu parerea lui Slizzel , mark V 30 * merg pe mai toate lemnele si se comporta bine , daca va trebuie mai am citeva perechi .

Pt ca tot am ajuns in acest punct, vreau sa va spun ca eu cred ca mai putin este vorba de o comapatibilitate a lemnului cu fetele cat de una a lemnului cu jucatorul. In momentul in care ti-ai gasit un lemn cu care te simti bine, pui fete moi sau tari, lente sau rapide, tot in functie de ceea ce te avantajeaza pe tine ca jucator. E drept ca la extreme, pot fi incompatibilitati intre cele doua, dar astea sunt cazuri rare. Am vazut destul de des Bryce pe lemn DEF si nu "tuseau" nici una. :D

Back
Sus