La bty achiti jumate din produs doar reclama.
dle. dooly Nu va cunosc bun venit pe forum ,,,

Dar dupa modul in care vorbiti stiti doar din teorie multe lucururi ,dar nici macar nu cred ca stiti cum sunt materialele Bty.,, scuze cu cate lemne si fete ati jucat pana acum de la Bty.?.... de ce va intreb in mare parte lemnele lor sunt facute pentru fetele lor de paleta,,,, va rog sa lasati pe cei care au incercat care au jucat care joaca sa vorbeasca despre ele pentru ca stiu cum sunt...
De ceva timp va vad foarte ?nverșunat impotriva Bty. ce va facut ?....(eu de pilda nu suport materialele made in China de slaba caliate miroase oribil, si nu sunt de 2 banii) Am vazut ca numai cu asa ceva va jucati si vindeti dar nu va-am spun nimic pentru ca asa este frumos sa ne respecatm.
Si aici asa cum ne respecatam unul pe altul la fel facem si cu Materialele de Tenis de Masa nu jignesc nici o firma ori care ar fi aia, fie ca mi place sau nu,,, dle. dooly te rog poti sa faci la fel ca si noi ?....
Cred ca problema dvs. dle. este ca Butterfly are preturi foarte mari,,, da asa este sunt f.mari,,, dar asta nu ma face sa spun ca nu sunt bune de nimic ca eu nu pot sa-mi cumpar de la ei.... dar pot sa-mi cumpar de unde doresc, sunt multe firme de Tenis de masa la fel de bune la jumatate de pret,,, am jucat o perioada cu Xiom , acum joc cu fete de la Stiga astea mi se potrivesc mie momantan, recunosc ca sunt foarte schimbator in ce priveste materilele... dar nu pot sa spun ca alte fete de paleta nu sunt bune decat ale mele.
Cea mai buna Paleta este cea care ati place tie si joci tu cel mai bine indiferent de firma !!! ,,,

,,,
dle. dooly te invit la partidă de Tenis sa vad daca esti la fel de bun dupa cum si vorbesti....

,,, 0720299335
In 10 ani im incercat foarte multe Lemne si Palete si din cele mai multe de la Bty. si multe din ele am fost multumit de unele mai putin dar nu pot sa spun ca sunt doar recalma de ele, daca te uiti la mine in anuntul de vanzare am peste 20 de lemne de la Bty. pe toate le-am incercat si cel mai bun este Jun Mizutani Super ZLC singura problema este manerul mic pentru mana mea mare si nu suport grip pe maner, rar am jucat cu asa lemn, un simt aparte , control, viteza, de toate !,,, este posibil ca la altul sa nu-i placa, dar ai respect parerea.
dle. ciprian daca vrei sa incerci acele fete de paleta cu un lemn incet nu are cum sa fie viteza, ati recomand un alt lemn de la Bty. doar nu crezi ca ei Bty. au incercat fetele acestea cu acest lemn...?..
Pot sa spun ca toate Firmele de Tenis de masa de pe acest Forum sunt de nota 10. si merita tot respectul nostru indiferent de nume...!!!

Bafta! sper ca nu am suparat pe nimeni...