Butterfly bryce highspeed

Ca de obicei in ultima vreme , fiecare ramane cu parerea cu care a inceput discutia ! Pentru ultima data vreau sa-mi clarific opiniile deja expuse ...poate neinteligibil :
- nu am afirmat ca BTY e wow si alte produse /fabricanti sunt .....
- am spus ca daca afirmi ca "la BTY platesti jumatate din pret reclama" trebuie sa vii cu argumente serioase bazate pe experienta serioasa
- fiecare face absolut ce vrea cu banii lui dar nu cred ca in momentul in care achizitionezi un produs ... e normal sa critici produsele superioare ...din nou fara argumente serioase
- ca sa nu ating nici o mandrie a colegilor voi da un exemplu din alt domeniu , cel care e multumit de Logan este maxim de respectabil , dar in momentul in care afirma ca se ....pe Mercedes...deja discutam de alte chestii :D
- raportarile la preturi ale producatorilor sunt simple...vrei cumperi...nu sanatate
- nu vand nimic si nu primesc nimic de la BTY...sunt simplu client...multumit
Spor !!!

leo vad ca vorbesti in cunostinta de cauza. Intrebarea mea era daca fetele de care vorbeam s-ar comporta ok pe un lemn donic carbon senso care nu e chiar un lemn moale. sunt convins ca pe un bty se va comporta ok doar ca eu detin un lemn donic. cat despre comentarii rautacioase e plin netul si mai mereu le fac cei care se pricep putin sau deloc. o zi buna

Back
Sus