Butterfly Catapult

• Autor subiect Autor subiect dan
  • Dată creare Dată creare

dan

boboc
Scor reacție
0
Locație
Brașov
Salut,

A folosit careva dintre voi astfel de fete? Cum sunt?

Am vazut ca nu mai este necesara operatia de lipire/dezlipire pentru aceste fete. Dat totusi ma gandesc ca exista ceva dezavantaje din moment de Bryce FX raman in topul preferintelor deasupra fetelor Catapult.

Eu joc cu Catapult de 2 ani si iti pot zice ca sunt super-bune, sar bine, efectul e deosebit. De Bryce nu pot zice nimic dar faptul ca Catapult nu trebuie relipite le confera un avantaj deosebit pe langa avantajul ca pretul e mai scazut.
Deci GO FOR IT.

salut . ar putea sa mearga balsa carbo x5 cu fețe catapult ?de regula joc destul de aproape de masa dar avind in vedere ca nu am jucat decit ocazional cu palete profesionale , este posibil sa fie un pic prea rapida aceasta combinatzie ?ashtept un sfat de la cei mai experimentatzi pt ca vreau sa imi cumpar o paleta pro shi oscilez intre balsa carbo shi maze carbo .m-am orientat la fețe catapult deoarece ... nu mai trebuie relipite frecvent .apropo , merita sa imi cumpar pt aceste fețe lipici millenium chack.multzumesc!

Vezi ca au aparut Bryce si Bryce FX cu Power Sponge care nu mai au nevoie de o relipire frecventa (spun ei ca ar fi suficienta o relipire o data la 3-4 luni).

Back
Sus