Butterfly Romania ( www.TT-Shop.ro )

sarbatorifericite2011.gif

Oare cele cu folie nu sunt variantele profesionale ale acestor fete. Asa cum bine stie toata lumea exista variante comerciale si variante profi. Nu stiu ce vand cei de pe acest site avand in vedere ca e in China dar preturile sunt de materiale profi. http://www.prott.cc/shop/Detailed.aspx?d=Protenergy. Si nu cred ca lui Ma long i se aduce o fata frumos ambalata din raft.

Oare cele cu folie nu sunt variantele profesionale ale acestor fete. Asa cum bine stie toata lumea exista variante comerciale si variante profi. Nu stiu ce vand cei de pe acest site avand in vedere ca e in China dar preturile sunt de materiale profi. http://www.prott.cc/shop/Detailed.aspx?d=Protenergy. Si nu cred ca lui Ma long i se aduce o fata frumos ambalata din raft.

Datorita lui Adi am avut ocazia sa vad si fetele pe care le primesc sportivii profesionisti. Cel putin la Butterfly, nu exista o serie separata de fete pentru profesionisti si una pentru comert. Intr-adevar jucatorii de top au avantajul ca din stocul urias de fete existent la un moment dat, ei pot sa-si aleaga (cantareasca, pipaie) fetele care cred ca li se potrivesc. Restul de fete ajunge la comercianti. Diferentele dintre fetele Butterfly care ajung la jucatori si cele care ajung la dealeri nu sunt asa de mari ca si la alte branduri. Stiu acest lucru din experienta lui Adi cu sponsorii precedenti. Si va dau ca exemplu un lucru intamplat in 2009, la US Open, cand Adi a ajuns in finala cu fete Tenergy "cumparate" de la mine. Ori acest lucru nu ar fi fost posibil sub nici o forma cu fetele cu care a jucat inainte de Butterfly.
Un alt aspect deosebit de important este si faptul ca jucatorii profesionisti au pe langa ei experti care ii ajuta sa-si "pregateasca" fetele. Sunt multe secrete de preparare pe care le-am auzit si noi dar, cu siguranta, sunt cateva pe care nu le stim. Si acest lucru poate face diferentele pe care noi le observam intre materiale.
Incepand cu 1 iulie s-au produs cateva modificari majore pe harta comerciantilor de produse Butterfly. De aceea, cel mai bine pentru dvs ar fi sa consultati listele cu dealerii oficiali Butterfly si sa incercati sa cumparati numai de la ei aceste produse. Asta pentru linistea dvs, ca sa aveti siguranta ca va alegeti cu produse originale, nu cu unele contrafacute (vedeti posturile anterioare pe acest subiect din acest topic).
Craciun Fericit !

Buna, am si eu o problema cu accesarea acestui site, efectiv nu pot sa deschid si sa intru pe site-ul butterfly romania...se lucreaza la site sau doar eu sunt in aceasta situatie?!

Buna, am si eu o problema cu accesarea acestui site, efectiv nu pot sa deschid si sa intru pe site-ul butterfly romania...se lucreaza la site sau doar eu sunt in aceasta situatie?!

Buna. Intr-adevar sunt momente in care site-ul se incarca foarte greu sau chiar deloc. Inca nu am depistat care ar fi motivele. Este posibil ca serverul sa trebuiasca schimbat si acest lucru se va intampla foarte curand.

Astazi au sosit mostrele noilor lemne Balsa ALL+ si Balsa OFF produse de Butterfly.
Ca si prim review ar fi greutatea extrem de scazuta a acestor doua lemne: Balsa ALL+ are undeva la 52 g iar Balsa OFF ajunge 64 g. Pentru aceia dintre voi care cauta sa-si scada considerabil greutatea paletei aceste doua lemne pot fi o solutie aproape ideala in realizarea acestui lucru.
butterfly_balsa_fl_all+.jpg
butterfly_balsa_fl_off.jpg

Back
Sus