Butterfly Romania ( www.TT-Shop.ro )

Buna seara. As dori sa fac si eu un upgrade la paleta mea de tenis de masă. Am facut "junioratul" cu o paleta Tibhar Serie 1000. As dori sa ii schimb fetele dar nu prea stiu ce sa aleg. Stilul meu este ofensiv. Imi place sa joc mai mult pe FH deoarece pe BH inca nu mi-am format stilul. As dori ceva recomandari de fete pentru paleta asta.

Buna seara. As dori sa fac si eu un upgrade la paleta mea de tenis de masă. Am facut "junioratul" cu o paleta Tibhar Serie 1000. As dori sa ii schimb fetele dar nu prea stiu ce sa aleg. Stilul meu este ofensiv. Imi place sa joc mai mult pe FH deoarece pe BH inca nu mi-am format stilul. As dori ceva recomandari de fete pentru paleta asta.

Buna ziua,
Paleta cu care v-ati facut "junioratul" este din gama hobby.
Indiferent de configuratia de paleta pe care ati alege-o de la Butterfly va fi un pas inainte pentru dvs.
Cea mai accesibila paleta din punct de vedere al pretului ar fi formata din lemn Grubba Pro ALL- si fete Flextra.
Daca banii nu ar fi o mare problema v-as recomanda Zoran Primorac OFF- si fete Sriver FX.

Ce preturi au cele doua variante? E asa mare diferenta intre 2 lemne incat sa trebuiasca sa schimb si lemnul? Eu m-am obisnuit foarte bine cu paleta care o am acum ca si configuratie a manerului.

Ce preturi au cele doua variante? E asa mare diferenta intre 2 lemne incat sa trebuiasca sa schimb si lemnul? Eu m-am obisnuit foarte bine cu paleta care o am acum ca si configuratie a manerului.

Din experienta va zic ca pentru a da fetele jos de pe un lemn la o paleta preasamblata este un lucru ce necesita foarte multa rabdare si exista si riscul de a nu avea o lama perfect plana. Paletele hobby sunt lipite in fabrica cu alt tip de adeziv decat cel folosit la paletele profesionale.
Grubba Pro cu Flextra ajunge undeva la 315 lei iar Primorac cu Sriver FX pe la 470 lei.

craciunfericit.jpg

Buna ziua,
daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu o prima paleta profi,in 200 ron.
cred ca una all around ar fi potrivita si poate pe viitor sa upgradez cu niste fete mai bune.
poate sa fie si sh.
multumesc

Buna ziua,
daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu o prima paleta profi,in 200 ron.
cred ca una all around ar fi potrivita si poate pe viitor sa upgradez cu niste fete mai bune.
poate sa fie si sh.
multumesc

Buna ziua,
Scuze de raspunsul intarziat dar n-am mai intrat pe forum in ultimele zile.
Din pacate eu nu va pot ajuta cu o paleta profi care sa se incadreze in 200 ron.
Cea mai ieftina paleta noua de la Butterfly ajunge la 315 lei (lemn Gruba Pro ALL- si fete Flextra).
Second hand nu comercializez.

Cu stima,
Rasvan Crisan

Domnule Rasvan, sunt complet distrus ! Ce e cu aceste lemne noi aparute ? Asteptam detalii ! Unde le incadram ca si viteza, feeling, etc ? Noutati de la Butterfly Romania !
http://www.tt-shop.ro/171-noutati-2015

Deocamdata sunt puse doar in catalog. Mai multe informatii despre aceste lemne voi primi odata cu aparitia lor efectiva in stoc. Probabil in a doua jumatate a lunii martie sa fie disponibile si atunci, cu siguranta vom avea si mult mai multe detalii despre ele.

Back
Sus