Butterfly Romania ( www.TT-Shop.ro )

Am uitat sa multumesc pentru perechea de fete Tenergy...apreciez bonusul din colet ( catalog Butterfly cu ultimele noutati ) ! Vanzare maxima ! :)

Bună ziua,

Nivelul meu nu este foarte avansat dar nici începător nu mă mai consider, joc de două ori pe săptăm?nă cu prietenii (de vre-o 3 ani), și aș vrea să-mi âmbunătățesc puțin tehnica.
?mi place controlul dar să și atac atunci când am ocazia, deci bănuiesc că ALL+ OFF-

Din păcate suntem mulți la masă, și jucăm preponderent la dublu, ceea ce nu favozirează avansarea în tehnică foarte rapid.
Dacă la început "evitam" pe cât posibil BackHand-ul, în ultimul timp îl folosesc foarte des (toate servele le returnez pe BH, la dublu cel puțin)

Totodată, aș vrea să trec de la o paletă preasamblată (BTY 603 Shakehand) la ceva custom.

Știu că nu există cea mai bună paletă, și că totul depinde de stilul / nivelul de joc, și de aceea mă tot documentez să aflu ce mi s-ar potrivi cel mai bine (având în vedere faptul că se investește o sumă considerabilă)
Mi-aș fi dorit să am posibilitatea să testez înainte de a achiziționa configurațiile asupra cărora m-am oprit, dar cred că este puțin mai complicat, și oricum doresc ceva care pe termen lung să mă ajute să-mi âmbunătățesc aptitudinile, nu doar să se potrivească pe nivelul actual și atât.

Astfel "arunc" aici echiparea pe care aș merge, și poate mai primesc un sfat două înainte să mă trec la pasul cel mare !

BTY Innerforce Layer ALC
BTY Tenergy 80 2.1 mm (FH)
BTY Tenergy 64 FX 2.1 mm (BH)

Mulțumesc,

Ultima editare:
Bună ziua,

Nivelul meu nu este foarte avansat dar nici începător nu mă mai consider, joc de două ori pe săptăm?nă cu prietenii, și aș vrea să

Va salut,
Indiferent de paleta custom pe care o sa o alegeti o sa fiti cu cel putin un pas inainte fata de paleta preasamblata pe care o aveti acum.
Legat de configuratia "aruncata" :), in privinta lemnului cred ca nu gresiti dar fetele, mi-e teama sa nu fie prea rapide pentru dvs. Poate o solutie intermediara cu fete Rozena ar fi mult mai indicata in acest prim pas spre o paleta profesionala, iar ulterior, daca simtiti ca aceste fete nu va mai pot ajuta, sa faceti pasul spre Tenergy.
O zi buna!

într-adevăr m-am documentat foarte mult pentru lemn, fiind inițial ferm convins că trebuie să merg pe Tenergy (pentru fețe), dar acum nu sunt 100% sigur de asta.

Am aflat astăzi despre Rozena, dar nu știu ce diferență ar fi între ea și linia Tenergy, având în vedere faptul că doar duritatea buretelui este diferită puțin (35 față de 36 la cele non-FX, iar cele FX au 32)
De aceea pe BH am și ales 64 FX cu duritate 32, și cum am actualizat puțin postarea mea inițială, în ultimul timp joc foarte mult pe BH.

Eventual pe FH să merg pe ceva mai mult spre ALL+ (mai mult control), și mă uitam acum la Sriver FX

Edit: sau să merg pe Rozena în loc de Tenergy 80 pe FH și să încerc totuși Tenergy 64 FX pe BH

Ultima editare:
Am ecomandat Rozena deoarece sunt construite cu aceeasi tehnologie ca si gama Tenergy doar ca nu sunt asa "severe" ca si fetele Tenergy. Ce vreau sa zic este ca, pentru a evolua in joc, cred ca, la ora actuala, Rozena sunt cele mai potrivite fete.

Acum am mai citit puțin (și voi mai citi) despre Rozena, numai că este foarte nouă și nu găsesc prea multe review-uri.
înțeleg acum de pe site-ul BTY cum că "iartă" mai ușor greșelile jucătorului (ceea ce cu siguranță fac), și deci tind mai mult spre Rozena pentru moment.

întrebarea acum ar fi, pe ambele fețe (FH și BH) tot Rozena ?
2.1 mm am luat în considerare ...

Acum totul depinde și de cum se potrivește cu lemnul ales, și cum mă înțeleg și îmi voi âmbunătăți loviturile :)

Mulțumesc pentru sfaturi !

Pantofii sport BUTTERFLY Lezoline Germany sunt acum la pret redus.
Livrarea se face in limita stocului.
http://www.tt-shop.ro/catalog-2017/1193-butterfly-shoes-lezoline-germany-editie-limitata.html
LezolineGermany1.jpg

LEZOLINE RIFONES
Creati pentru a satisface cele mai exigente cerinte. LEZOLINE RIFONES sunt pantofii sport pilot ai popularei serii Lezoline si au fost conceputi pentru a satisface cerintele tenisului de masa modern. Multitudinea de tehnologii utilizate cum ar fi "STB" - protectia impotriva entorselor, "B-Armor", "B-Absorber" pentru absorbtia socurilor sau talpa exterioara "Winggrip" foarte durabila, fac din LEZOLINE RIFONES partenerul ideal pentru tenis de masă. Starurile Timo BOLL, Jun MIZUTANI sau Tomokazu HARIMOTO se bazeaza deja pe LEZOLINE RIFONES si se bucura de inalta lor calitate si durabilitate.
Disponibili in Romania incepand cu 15.08.2017.
http://www.tt-shop.ro/catalog-2017/1196-butterfly-shoes-lezoline-rifones.html
LezolineRifones.jpg

In perioada 21 - 29 august 2017, Butterfly Store București va fi inchis.
A sosit timpul ca Mihai sa isi ia un scurt concediu. :)
banner inchis.jpg

Salutare tuturor in primul rand pentru ca am absentat foarte mult atat de pe forum cat si de la tenis :). De curand m-am reapucat sa joc cu un nou grup de prieteni si am simtit nevoia sa schimb vechea paleta: un TIMO B. All+ si Sriver Fx , asa ca m-am gandit la un nou setup . Vreau pe aceasta cale sa ii multumesc domnului Rasvan care m-a ajutat in decizii, setupul creat si noul echipament care mi-a confirmat calitatea Butterfly . Totodata multumesc si userului nduviscaria care,desi are un lemn freitas la vanzare, m-a ajutat cu pareri sincere despre acest lemn . Azi am avut primul contact cu paleta, initial m-am speriat fiind destul de rapida fata de ce aveam eu insa usor usor am reusit ''sa o imblanzesc ", deocamdata sunt foarte multumit .

salut,

sunt nedumerit deoarece ma gandesc la urmatorul setup, tenergy 05 (2.1 sau 1.9) cu Flarestorm 2 (1.7 sau 1.9) pe un xiom zetro quad (lemnul pe care il detin deja). ce dimensiuni recomandati si daca totusi ar trebui sa ma orientez pt un lemn din gama Hadraw in cele din urma.

multumesc

Salutare tuturor in primul rand pentru ca am absentat foarte mult atat de pe forum cat si de la tenis :). De curand m-am reapucat sa joc cu un nou grup de prieteni si am simtit nevoia sa schimb vechea paleta: un TIMO B. All+ si Sriver Fx , asa ca m-am gandit la un nou setup . Vreau pe aceasta cale sa ii multumesc domnului Rasvan care m-a ajutat in decizii, setupul creat si noul echipament care mi-a confirmat calitatea Butterfly . Totodata multumesc si userului nduviscaria care,desi are un lemn freitas la vanzare, m-a ajutat cu pareri sincere despre acest lemn . Azi am avut primul contact cu paleta, initial m-am speriat fiind destul de rapida fata de ce aveam eu insa usor usor am reusit ''sa o imblanzesc ", deocamdata sunt foarte multumit .

Va salut. Eu va multumesc si sa o stapaniti cu drag !

salut,

sunt nedumerit deoarece ma gandesc la urmatorul setup, tenergy 05 (2.1 sau 1.9) cu Flarestorm 2 (1.7 sau 1.9) pe un xiom zetro quad (lemnul pe care il detin deja). ce dimensiuni recomandati si daca totusi ar trebui sa ma orientez pt un lemn din gama Hadraw in cele din urma.

multumesc

Deocamdata cred ca mai bine ar fi sa schimbi doar fetele. Daca vei schimba tot setupul iti va fi greu sa constati ce-i lipseste paletei. Eu intotdeauna recomand grosimea de 2.1 mm. Acolo am spinul cel mai bun si timpul de contact dintre minge si paleta cel mai mare (senzatia de control),

grosime ideala pentru Flarestorm 2 la acest setup care ar fi? tot max?

Din pacate nu exista setupul sau grosimea ideala. Daca paleta se potriveste cu stilul de joc atunci o putem considera ideala, daca nu...
Deoarece majoritatea dintre noi cautam "controlul", iar mingea este respinsa catre adversar in momentul in care ajunge la lemn, da, cred ca grosimea de 2.1 mm e cea mai potrivita pentru a avea timpul de contact maxim intre minge si paleta. Asa putem spera ca executam cat de cat corect miscarile.

Am primit coletul si este perfect. Spor la vanzare Domnu' Rasvan.

Trimis de pe al meu SM-J500F folosind Tapatalk

Back
Sus