Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Bună ziua,
Nivelul meu nu este foarte avansat dar nici începător nu mă mai consider, joc de două ori pe săptăm?nă cu prietenii, și aș vrea să
Va salut,
Indiferent de paleta custom pe care o sa o alegeti o sa fiti cu cel putin un pas inainte fata de paleta preasamblata pe care o aveti acum.
Legat de configuratia "aruncata", in privinta lemnului cred ca nu gresiti dar fetele, mi-e teama sa nu fie prea rapide pentru dvs. Poate o solutie intermediara cu fete Rozena ar fi mult mai indicata in acest prim pas spre o paleta profesionala, iar ulterior, daca simtiti ca aceste fete nu va mai pot ajuta, sa faceti pasul spre Tenergy.
O zi buna!
Aveti cumva pe stoc o fata Tenergy 64 rosie de 1,7 ? Chiar si neagra. Multumesc.
Cumpar lemn Zhang Jike super ZLC original, nou, sau foarte putin folosit.
Salutare tuturor in primul rand pentru ca am absentat foarte mult atat de pe forum cat si de la tenis. De curand m-am reapucat sa joc cu un nou grup de prieteni si am simtit nevoia sa schimb vechea paleta: un TIMO B. All+ si Sriver Fx , asa ca m-am gandit la un nou setup . Vreau pe aceasta cale sa ii multumesc domnului Rasvan care m-a ajutat in decizii, setupul creat si noul echipament care mi-a confirmat calitatea Butterfly . Totodata multumesc si userului nduviscaria care,desi are un lemn freitas la vanzare, m-a ajutat cu pareri sincere despre acest lemn . Azi am avut primul contact cu paleta, initial m-am speriat fiind destul de rapida fata de ce aveam eu insa usor usor am reusit ''sa o imblanzesc ", deocamdata sunt foarte multumit .
![]()
salut,
sunt nedumerit deoarece ma gandesc la urmatorul setup, tenergy 05 (2.1 sau 1.9) cu Flarestorm 2 (1.7 sau 1.9) pe un xiom zetro quad (lemnul pe care il detin deja). ce dimensiuni recomandati si daca totusi ar trebui sa ma orientez pt un lemn din gama Hadraw in cele din urma.
multumesc
grosime ideala pentru Flarestorm 2 la acest setup care ar fi? tot max?