Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
O imagine superba cu starul Butterfly si Campionul Olimpic din 2012, Zhang Jike.
Zhang Jike a castigat aurul folosind lemnul Butterfly VISCARIA si fata Butterfly TENERGY.
In aceasta saptamana sportivii Butterfly au castigat 9 medalii la Campionatele Nationale de Tineret desfasurate la Câmpulung. Adina DIACONU a castigat AUR in proba de simplu feminin, AUR la dublu feminin si ARGINT la dublu mixt. Rares SIPOS a castigat ARGINT la simplu masculin, ARGINT la dublu masculin si AUR la dublu mixt. Darius MOVILEANU a cucerit AUR la dublu masculin si BRONZ la dublu mixt. Elena ZAHARIA a castigat BRONZ la dublu mixt.
Felicitari tuturor!
——
Suntem fericiti sa anuntam noul nostru parteneriat cu unul din componentii de baza ai echipei de tenis de masă a Germaniei: Dimitrij Ovtcharov!
Numarul 1 mondial in februarie 2018, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice, castigator al Cupei Mondiale 2017, Campion European in 2015 si recent castigator al Europe Top 16.
Incepand cu 1 ianuarie 2020, Dimitrij Ovtcharov va folosi doar echipamentele Butterfly in toate competitiile oficiale de tenis de masă.
Takako Osawa, CEO al Butterfly a comentat:
"Dima Ovtcharov este unul dintre cei mai buni jucatori de tenis de masă din lume si un mare ambasador al sportului. Impartasim aceeasi dorinta de a oferi sportului cea mai buna imagine si de a da un impact pozitiv tuturor iubitorilor de sport si admiratorilor tenisului de masa de peste tot. Butterfly il va sprijini pe Dimitrij pentru a-si atinge potentialul maxim si asteptam sa impartasim viitoarele succese si sa castigam titluri impreuna."
Dimitrij Ovtcharov a declarat: "Sunt foarte fericit cu aceasta noua colaborare care se va intinde pe tot parcursul carierei mele si dupa aceea. Tamasu Butterfly este de mult timp sponsorul echipei nationale a Germaniei, asa ca ne cunoastem foarte bine. Butterfly este liderul mondial in domeniul echipamentelor de tenis de masă si produce materiale pentru tenis de masă de cea mai buna calitate pe care orice jucator de tenis de masă si le doreste. Sunt convins ca imi va imbunatati jocul si ca ma va ajuta sa imi indeplinesc telul de a castiga o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo."